Survivor 66. bölüm izle

Survivor 66. bölüm izle
Survivor 66. bölüm izle! Survivor 2020, 4 Mayıs Perşembe akşamı 66. bölümüyle ekrana geliyor. Survivor yeni bölüm ile sizlerle. Ayrıntılar haberimizde.

Survivor 66. bölüm izle! Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler, 4 Mayıs Perşembe akşamı 66. bölüm ile ekrana geliyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor'ın 66. bölümünde  Acun Ilıcalı sunumu ile gerçekleşecek ödül oyununa şahitlik edeceğiz. 

Survivor 66. bölüm izle

TV 8 ekranlarına damgasını vuran Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in 66. bölümü 4 Mayıs Perşembe akşamı izleyiciyle buluşuyor. Her bölümü olay olan Survivor 2020'nin yeni bölümünde neler yaşanacak? Yeni bölümü bekleyenler hangi adresten izleyebileceğini merak ediyor. Reytingleriyle her güne damgasını vuran yarışmanın bölümleri milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Televizyonun yanı sıra interneti de domine ettiğini söyleyebiliriz. Survivor'ın resmi Youtube kanalında paylaşılan kesitler milyonlarca tık alıyor. Dolayısıyla yeni bölümü internet üzerinden izleyeceklerin sayısı bir hayli fazla. Survivor 66. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Survivor 61. bölüm izle

SURVİVOR 66. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Geçtiğimiz iki bölümde dokunulmazlık oyunları gerçekleşen Survivor 2020 Adasında iki oyuncu eleme adayı gösterildi. İlk aday olarak Gönüllüler takımına sonradan transfer olan Berkan ardından ise Ünlüler takımında olan Mert aday gösterildi. Bu akşam ise Ünlüler ve Gönüllüler takımlarını bir ödül oyunu bekliyor. Oyunun kazananları adanın nehrinden aşağı 4 adet jetski ile kendilerine tahsis edilen Ödül evine gidecekler. Ödül evinde kazananları harika 80ler konseptli kostüm ve aksesuarlar bekliyor olacak. Üstelik bu konsepte uygun bir parti birde tektek ne yemek istediklerinin siparişini önceden verdikleri yemeklere sahip olacaklar. Yarışmada sona yaklaşıldıkça gerilimin de yavaş yavaş arttığı  görülüyor. tüm oyuncuların gerginliği üzerinde olsda bu akşam ki ödül oyununda kazanan hangi takım olacak. Hepsi ve daha fazlası bu akşam Survivor 2020 66. bölüm ile TV8 ekranlarında. Survivor 66. Bölüm canlı izlemek için detylar haberimzde. 

İyi Seyirler. . . 

04-05-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar