Survivor 7. Bölüm izle

Survivor 7. Bölüm izle
Survivor 7. Bölüm izle! Survivor'ın yeni bölümü büyük bir heyecana sahne oluyor. Yeni bölümü izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 7. bölüm izle! TV 8 ekranlarının klasik halini alan yarışma programı Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler, 24 Şubat Pazartesi akşamı ekrana geldi. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığı ve sunuculuğunda ekrana gelen Survivor'ın yeni bölümünü izlemek için doğru adrese geldiniz. Siz de Survivor'ın yayınlanan son bölümünü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Öte yandan yarışma ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Survivor ile ilgili her şeye canlitv.com'dan ulaşabileceğinizi de hatırlatalım.

SURVIVOR 7. BÖLÜM İZLE

Survivor 7. bölüm izle

Survivor'da ödül oyunu yine heyecan dolu bir mücadeleye sahne olacak. Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödülü kazanmak için plaj futbolu oynayacak. Hal böyle olunca gözler daha önce Galatasaray ve Bursaspor'da forma giyen Sercan Yıldırım ve Milli formayı terleten Aycan Yanaç'a çevriliyor. Acun Ilıcalı ise büyük bir heyecanla maçın anlatımını yapıyor. 

Survivor 7. bölüm izle

Survivor'ın bir önceki bölümünde neler yaşandı?

Survivor'da heyecanın dozu bir hayli artıyor. Dokunulmazlık oyunlarından birini Ünlüler diğerini ise Gönüllüler kazandı. Bu nedenle 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmaz oyununda ise bayrak oyunu oynandı. Bayrak oyunun kazanan Gönüllüler takımı oldu. Böylece Ünlüler, ada konseyinde eleme potasına bir ismi çıkarmak zorunda kaldı. Herkes dokunulmazlık kaybedildiği için büyük üzüntü duydu. Ada konseyinde nefesler tutuldu. Ünlüler takımının üyeleri birer birer oy kullandı. Yapılan oylamanın ardından Acun Ilıcalı eleme potasından çıkan ismi okudu. Oylama sonucunda Derya, en çok oyu alan isim oldu ve eleme potasına girdi. Adadan ayrılacak ilk isim büyük merakla bekleniyor. Önümüzdeki bölümde Survivor'a veda edecek ilk ismi öğreneceğiz.

Ünlüler ve Gönüllüler arasında kıyasıya mücadele

Survivor'da Mert Öcal, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Derya Can, Elif Yıldırım, Gören, Erman Altıkardeş, Ersin Korkut, İrem Akın, Parviz Abdullayev, Sercan Yıldırım ve Melis Türk'ün oluşturduğu Ünlüler takımı ile Burak Yurdugör, Cemal Can Canseven, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Fatma Günaydın, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Tayfun Erdoğan, Yasin Obuz'un oluşturduğu Gönüllüler takımı mücadele veriyor. Bu kıyasıya mücadele TV 8'den ekrana geliyor.

24-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler