Survivor 82 Bölüm İzle!

Survivor  82 Bölüm İzle!
Heyecan'ın son hız devam ettiği Survivor adasında Elemenin ardından gerçekleşen Erzak oyunu ve daha fazlası ile Survivor 82. Bölüm 20 Mayıs Çarşamba akşamı TV8'de.

Survivor 82. Bölüm izle! Tv8'de her akşam saat 20:00'da yayınlanan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler programı 82. yeni bölümüyle ekrana geldi. Elemenin ardından hayatta kalmak için erzak ödüllü yarışmanın gerçekleşeceği bölümde yaşanacaklar programın takipçileri tarafından merak ediliyor. Survivor son bölümü izlemek için aşağıdaki görsele tıklayabilir, yarışmada bu hafta yaşanan gelişmelerden haberdar olmak için yazının devamını okuyabilirsiniz. 

SURVİVOR 2020 82. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor'da adım adım sona yaklaşılıyor. Finala çok az zaman kala adada 19 mayıs akşamı bir eleme gerçekleşti. Bu elemede Acun Ilıcalının deyimi ile sezonun en güçlü karakterleri aynı potasda buluştu. İsimleri aynı eleme akşamında yer alan Aycan, Yasin, Sercan Mert ve Cemal Can arasından Mert en az oyu alkarak adaya veda etti. Kendi adının çıkmasını beklemeyen Mert ve takım arkadaşları büyük şok yaşadı. Ünlüler takımındaki yarışmacılar birlikte iyi bir takım olsalarda Mert'in aralarından ayrılmasına sevindiklerini dile getiriyorlar. 20 Mayıs Çarşamba akşamı gerçekleşecek 82. Bölümde ise; Artık takımlar aynı adada uyuyacaklar. Artık Finale çok yaklaşmaları,  aralarındaki rekabet adanın seyrini değiştirecek mi bilinmez ama, gerçekleşecek Erzak ödülü oyununda kıyasa bir mücadele rakipleri bekliyor. Hayatta kalmak için bu erzağa çok ihtiyaçları olduğunun farkında olan Survivor 2020 yarışmacıları ödül için birbirleri ile kıyasıya savaş verecek. Erzak ödülü oyununda yarışmacılar kırmızı ve mavi halkaların içinden geçen ipi takip ederek final noktasına ulaşmalılar. Platformun bazı yerlerinde karşı takımların iplerinin birbirlerinin üzerinden geçmesi aynı hızda yarışanları büyük sıkıntıya sokuyor. Her koşulda sorunsuz sona eren yarışmada erzak ödülünün sahibi kim? Aynı adada yaşamaya başlayan yarışmacıların dialogları nasıl olacak? Finale çok az kala aç kalmaktan kurtulan kim? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Survivor 82. Bölüm ile TV8'de. Survivor 82. Bölüm ful izlemek için detaylar ve bağlantı linkine habermizden ulaşabilirsiniz. İyi Seyirler. . .

20-05-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar