Survivor 94. Bölüm İzle

Survivor 94. Bölüm İzle
Survivor 2020 94. Bölüm 1 haziran Pazartesi akşamı saat 20:00'de TV8'de. Survivor 94. bölüm canlı izlemek için bağlantı detayları haberimizde. İşte yeni bölüm!

Survivor 94. bölüm izle! Tv8'nin en çok izlenen yarışma programı Survivor'da çeyrek finale sayılı günler kaldı. 11 yarışmacının kaldığı programın dün yayınlanan bölüm ile 4. eleme adayı da belli oldu. Üç dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımı ilk konseyde Yunus Emre'yi, ikinci konseyde Elif'i üçüncü konseyde ise Aycan'ı eleme adayı olarak çıkarırken, otomatik olarak 4. eleme adayı da Sercan oldu. Yarışmanın bu akşam yayınlanacak bölümünde de  dört yarışmacıdan biri Survivor hayallerine veda edecek. Ünlüler takımından kimin hayallerine veda edeceği ise merakla bekleniyor. Survivor 94. Bölüm full izlemek için detaylar haberimizde!

SURVİVOR 94. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor 2020 sezonunun sonlarına doğru yaklaşırken adanın dengeleri değişiyor. 11 kişi olarak devam eden ada topluluğu bu hafta 10 kişi kalarak yoluna devam edecek. Sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı dün akşam ki bölümde artık yarışmacıların kalan 10 kişinin 5'erli takımlar halinde karışık yarışacağını duyurdu. Bu akşam oynanacak ödül oyununda ise Acun Ilıcalı tarihi bir ödül veriyor. Kazanan takım hemen oyun alanından özel araçlar ile alınacak ve bir Adventure parka götürülecek. Arazi araçları ile ada turu yapacak ve Ada da oyuncuların yorgunluklarını atacakları büyük bir sıpa ortamı hazırlandı. Malikanenin içine kurulan bu sıpa ile oyuncuların gönülleri mest olacak. Bu ödül için kıyasıya mücadele eden iki takım arasında ise tansiyon yine tavan yapacak. Yunus Emre ve Berkan birbirlerine girerken bu durum Acun Ilıcalı'yı aşırı derece de sinirlendiriyor. Kötü kelimeler kullandığı gerekçesi ile bu oyundan ve kazanırlarsa ödülden Yunus Emre'yi ihraç ediyor. Herkesin merakla beklediği Survivor 94. bölüm 1 Haziran Pazartesi akşamı kıyasıya mücadele ile TV8'de. Survivor 94. bölüm canlı izlemek için detaylar haberimizde.

İyi Seyirler. . .

01-06-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar