Survivor 96. Bölüm İzle!

Survivor 96. Bölüm İzle!
Survivor 96. bölüm İzle; 3 Haziran Çarşamba günü saat 20:00'de yeni bölüm ile Tv8'de. Survivor 96. Bölüm detayları haberimizde!

Survivor 96. bölüm izle! Tv8'nin en çok izlenen yarışma programı Survivor'da çeyrek finale sayılı günler kaldı.Dün akşam isimleri potaya çıkan ünlüler takımından Aycan Adaya veda ederken, Ünlüler aynı zamanda uğruna mücadele ettikleri İletişim oyununu da kazanarak duygulu anlar yaşadılar. Bu akşam yayınlanacak bölümde ise tarihi bir oyun oynanacak Survivor 96.bölümde heyecan dorukta. Merakla beklenen Survivor 96. Bölüm bu akşam saat 20:00 de TV 8 de.Survivor 96. Bölüm full izlemek için detaylar haberimizde!

SURVİVOR 96. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor 96. bölüm izle! Dün akşam yine bir iletişim oyunu gerçekleşen ve bir eleme adayının adaya veda ettiği bir bölüm ile karşınıza çıkan Survivor 95. Bölümde iletişim ödülü esnasında duygulu anlar yasatmisti. Uzun bir aradan sonra ödül kazanan unluluer takımı aileleri ile kısa surelide olsa görüşme onlardan haber alma imkanına sahip oldular. Yarışmanın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde ise tarihi bir oyun oynanacak. Üstelik bu oyun ne ödül nede dokunulmazlık oyunu. Bu oyun adadan Aycan'ın ayrılması ile 10 kişi kalan yarışmacılari eşit şekilde ikiye ayıracak takımların kaptanlarini belirleme oyunu. Kıyasıya mücadele edecekleri bu oyunun kazananı Acun Ilıcalı'nın düzenlediği konseyde kendine 4 takım arkadaşı seçecek ve ada da finale doğru dengeler yeniden değişecek. İzleyenlerin nefeslerini tutacakları Survivor 96. Bölüm ile bu akşam saat 20 00 de TV 8 de. İZleyenlerin nefeslerini tutacakları Survivor 96. bölüm tek parça izlemek için bağlantı detayları haberimizde. 

İyi Seyirler. . . 

03-06-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar