Survivor 97. Bölüm İzle!

Survivor 97. Bölüm İzle!
Survivor 97. bölüm İzle; 4 Haziran Perşembe günü saat 20:00'de yeni bölüm ile Tv8'de. Survivor 97. Bölüm detayları haberimizde!

Survivor 97. bölüm izle! Tv8'nin en çok izlenen yarışma programı Survivor'da yeni bir dönem dün akşam ki bölüm itibari ile başladı. Dün akşam oynanan takım oyununda Cemal Can ve Sercan kendi takımlarını oluşturdu. İzleyenlerin heyecanla beklediği takımlarda kimler var? Ada da bundan sonra neler olacak? Acun Ilıcalı sunumu ile Survivor 97 bölüm bu akşam saat 20:00'de TV8 de. Survivor 97. Bölüm full izlemek için detaylar haberimizde!

 

SURVİVOR 97. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor 97. bölüm izle! Survivor 2020'de dün akşam nefesler tutuldu. Aycan'ın vedası ile 10 kişi kalan Yarışmacılar için yeni bir dönem başladı. Dun aksam düzenlenen takım kaptanları oyununda Cemal Can ve Sercan kendi takımlarını oluşturdu. Cemal Can Ardahan, Nisa Yasin ve Evrimi alarak birbtakim oluştururken, Sercan ise Yunusemre Elif, Berkan ve Barış i alarak kendi takımlarını oluşturdu.
Bu akşam ise adada yeni bir oyun daha oynanacak. Ödül oyunu. Yeni takımların ilk kez karşılaşacağı Survivor 2020 son dönem bomba gibi geliyor. Ayrı takımlara düşen barış ve Evrim ilk kez rakip olarak yarışacak ve aynı yemeği paylaşan arkadaşlar ödül için ter dökecek. İzleyenleri ekranlara kilitleyen yarışma programı Survivor 97. Bölüm ile bu akşam saat 20 00 de TV 8 ekranlarında. izleyenlerin nefeslerini tutacakları Survivor 97. bölüm tek parça izlemek için bağlantı detayları haberimizde. 

İyi Seyirler. . . 

04-06-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar