Survivor All Star 17. Bölüm izle (6 Şubat Pazar)

Survivor All Star 17. Bölüm izle (6 Şubat Pazar)
Survivor All Star 17. Bölüm izle; Fenomen yarışma Survivor All Star 17. Bölüm 6 Şubat Pazar akşamı seyirciyle buluşuyor. Survivor All Star 17. Bölüm izlemek için tıkla…

Ekranın fenomenleşen yarışma programı Survivor All Star yeni bölüm bu akşam Tv8 ekranında olacak. Survivor All Star hayranlarının merakla beklediği Survivor All Star 17. Bölüm izlemek için internetten yapılan aramalar da arttı. Survivor All Star 17. Bölümde neler olacak? 5. eleme adayının belli olacağı Survivor All Star 17. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Survivor All Star 17. Bölüm canlı izle (6 Şubat Pazar)

Ünlüler ve Gönüllüler takımlarından oluşan yarışmacıların kıyasıya mücadelesi bu akşam da sizi ekrana bağlayacak. Survivor All Star 17. Bölüm izle (6 Şubat Pazar). Survivor All Star 17. Bölümde bu hafta 5. Eleme adayı belli olacak. Aycan'ın geçen hafta yarışmadan ayrılmasıyla eleme yapılmamıştı. 8 aday arasından bugünkü dokunulmazlık oyunu ile Sürgün Adası'na gidecek isim belli olacak. Heyecan, aksiyon ve çekişmelerle dolu Survivor All Star 17. Bölüm 6 Şubat Pazar akşamı saat 20.00'da Tv8 ekranında olacak. Survivor All Star 17. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Survivor All Star 17. Bölüm izle

Survivor All Star 17. Bölümde kimler Sürgün Adası'na gidecek. Survivor All Star 17. Bölüm canlı izlemek için bağlantıyı kullanın ve kıyasıya bir yarışa siz de katılın. Survivor All Star 16. Bölümde dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazanmıştı. Bu hafta Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Sürgün Adası'nda kimler var. Hepsi ve daha fazlası Survivor All Star 17. Bölümde… İyi seyirler.

Survivor All Star 2022 aşağıdaki yarışamcılarla başlamıştı;

Ünlüler

Adem Kılıçcı

Aycan Yanaç

Barış Murat Yağcı

Birsen Bekgöz

Batuhan Karacakaya

Çağan Atakan Arslan

Elif Gören

Furkan Kızılay

Mert Öcal

Merve Aydın

Nagihan Karadere

Parviz Abdullayev

Sercan Yıldırım

Sema Aydemir

Gönüllüler

Anıl Berk Baki

Ardahan Uzkanbaş

Berkan Karabulut

Berna Keklikler

Evrim Keklik

Gökhan Keser

Hikmet Tuğsuz

Nisa Bölükbaşı

Ogeday Girişken

Seda Ocak

Sude Burcu

Yağmur Banda

Yasin Obuz

Yunus Emre Özden

06-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar