Survivor All Star 2022 29. Bölüm İzle (22 Şubat 2022 Salı)

Survivor All Star 2022 29. Bölüm İzle (22 Şubat 2022 Salı)
Survivor All Star 29. Bölüm İzle; 22 Şubat Salı akşamı 29. Bölümüyle ekrana gelen Survivor All Star’ın yayınlanan 29. Bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor All Star 2022 29. Bölüm İzle; Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon All Star formatıyla ekrana gelen Survivor All Star 2022’nin 29. Bölümü Tv 8 ekranlarında saat 20.00’da yayınlanıyor. Başladığı günden itibaren reytinglerde üst sıralarda yer alan ve kanalın en çok izlenen yapımı olan Survivor All Star reytingleriyle yayınlandığı günler diğer programların korkulu rüyası olmayı sürdürüyor. Yarışma daha önce bu yarışmada başarı elde etmiş ünlüler ve gönüllüler takımları arasında geçerken özellikle bu sezon fiziki ve psikolojik gerilim üst sıralarda yalanıyor. Hemen her bölüm birbiriyle tartışan, kavga eden yarışmacıların olduğu ve yarışma oyunlarının da adayları fazlasıyla zorladığı Survivor All Star bu akşam ekrana gelecek 29. Bölümünde yine gerilim ve heyecan üst sınırda yaşanacak. Yarışmanın yeni bölümü olan 29. Bölüm bu akşam saat 20.00’da Tv 8’de ekrana geliyor.

SURVİVOR ALL STAR 2022 SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve artık bir klasik haline gelen yarışma programı Survivor bu sezonda kanalın en heyecanlı ve en çok reyting alan yapımı olmayı başardı. Dizilerle kafa kafaya yarışan ve çoğu zaman pek çok diziyi geride bırakan yarışmanın yayınlanan son bölümünde eleme adasına gitmemek için büyük bir mücadele sergilendi. Fiziksel şartların sonuna kadar zorlandığı yarışmalarda adaylar dokunulmazlık kazanabilmek için ellerinden geleni yaptılar. Zaman zaman sinirlerin fazlasıyla gerildiği yarışmanın son bölümünde ayrıca sakatlıklarda yaşandı ve adaylar adada kalabilmek için adeta canlarını dişlerine taktılar.

Survivor All Star 2022 29. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Tv 8 ekranlarının sevilen ve reytingi bol yarışma programı Survivor All Star bu akşam 29. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Yarışmanın bu akşam yayınlanacak bölümünde adaya ve yarışmaya diskalifiye olma damgasını vuracak. Eleme gecesinin ardından yarışmacılardan Yasin ve Hikmet önce tartıştı ardından yumruk yumruğa bir kavgaya başladılar. Tanıtım fragmanlarında bu anların bir kısmı seyirciye de gösterilirken Acun Ilıcalı tarafından acil konsey toplandı. Acun Ilıcalı’nın konseylerde her türlü görüntüye şahit olduğunu ancak böyle bir şeye şahit olmadığını söylemesi geceyi de daha da gerdi. Yasin ve Hikmet’in diskalifiye olup olmayacağı merak edilirken Acun Ilıcalı bu anlar sonrasında eleme olup olmayacağını söylemedi. Ancak gelinen noktada yarışmada diskalifiye olacağına kesin gözüyle bakılmaya başlandı. Yarışmacıların da oldukça gerildiği anlar sonrası neler olacağı merak edilirken bu akşam yayınlanacak 29. Bölümde tüm bu anlar detaylarıyla Survivor All Star 29. Bölümde saat 20.00’da cevap bulacak.

22-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar