Survivor All Star’da Sürgün Adasına Gidecek 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Survivor All Star’da Sürgün Adasına Gidecek 3.  Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?
TV8’de yayınlanan Survivor 2022 All Star’da 31 Ocak akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Sürgün Adası’na kim gitti? 3. Ve 4. Eleme adayları kimler oldu?

Acun Ilıcalı’nın sunduğu bu yıl All Star formatıyla ekranlara gelen, Survivor 2022 All Star’da heyecan dorukta. Survivor’da bu akşam ekranlara gelen yeni bölümde son eleme adayları belli oldu. Nefes kesen yarışmada dokunulmazlık oyunu oynandı ve dokunulmazlığı müthiş bir mücadele sonunda kazanan taraf Ünlüler takımı oldu. Peki, Survivor 2022 All Star’da 31 Ocak Pazartesi akşamı oynanan dokunulmazlık oyunundan sonra sürgün odasına kim gitti? Gönüllüler hangi ismi söyledi? 3. Ve 4. Eleme adayları kimler oldu? Bütün soruların cevapları bu akşam belli oldu. İşte detaylar…

Survivor’da 31 Ocak Pazartesi Eleme Adayı Kim Oldu?

 Survivor 2022 All Star yarışmasında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımı aralarından bir ismi sürgün adasına göndermek zorunda kaldı.

 Haftanın ilk eleme adayı Ünlüler Takımı’ndan Barış Murat Yağcı olmuştu. Kapalı oylamada Atakan ile Barış eşit oy alarak, açık oylamaya gidilmişti, açık oylamada ise Barış Murat Yağcı çıkmıştı.

 İkinci gün ise yine Gönüllüler Takımı kazanıp, ünlüler bir aday söyleyerek, geçtiğimiz hafta da sürgün adasına gitmiş isim, ‘Birsen’ aday oldu. Üstelik performansıda iyi olmasına rağmen ilk beşte yer alan Birsen 2. Kez aday gösterilince, ismini yazan kişiler tepki aldı.

 31 Ocak Pazartesi akşamı ise dokunulmazlık oyununu Ünlüler Takımı kazandı. Gönüllüler Takımı’nda ise bir isim yazmak zorunda kaldılar. Ve Sürgün Adası’na 3. Eleme adayı ‘’Evrim Keklik’’ oldu.

 

4. Eleme Adayı Ünlüler’den ‘Mert Öcal’ Oldu!

 Survivor’da bu haftanın ilk üç adayı belli olduktan sonra, Ünlülerde performans birincileri de açıklandı. 4. İsim Ünlüler Takımı’ndan çıktı. Survivor All Star 2022 başladığı günden beri, istikrarla performans birinci olan ‘Batuhan Karacakaya’ yine performans birincisi oldu. Nagihan Karadere ile sıralamada hep ilk ikiye giren isim arasında çekişme devam ediyor. Batuhan 4. Eleme adayı olarak ‘Mert Öcal’ı söyledi.

 

 Survivor’da Pazartesi Akşamı Konseye Evrim Keklik ve Mert Öcal Damga Vurdu!

 Evrim onu yazan 5 kişinin kimler olduğunu öğrenmeye çalıştı. Bu konu da Acun Ilıcalı oylama devam ederken onu yazanları öğrenmeye çalışması konusunda Evrim’i uyardı. Daha sonra Evrim ve Nisa arasında gerginlik yaşandı. Nisa sen Barış’a laf ederken beni de işin içine kattın. Seni yazmak için tek sebebim bu oldu dedi ve gerginlik tırmandı. Evrim ‘’yakarım gemileri! Kimsenin duymadığı bilmediği şeyleri söylerim herkes öğrenir’’ diyerek tehdit etti.

 Ayrıca Evrim, Yasin’in kendisini yazmış olmasına da şaşırarak, ‘’kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz’’diyerek tepki gösterdi.

 Mert Öcal’ı 4. Aday olarak söyleyen Batuhan açıklamasında ise şunları söyledi; ‘’2 sakatlanan yarışmacımız var adını veremediğim, 2 tane sürgün adasında yarışmacımız var, aday olamayacak 2 yarışmacı var geriye pek bir isimde kalmadığı için Mert Öcal’ın adını verdim. Lütfen aramızdaki durum soruna dönüşmesin’’

 Daha önce de Sürgün Adası’na giden Mert Öcal, adadan çok sinirli ve hırslı dönmesine ve herkesi tehdit eder konuşmaları olmasına rağmen, 2. Kez adı yazılınca bu akşama damga vuran olay oldu. Survivor’u bırakabilirim!

 Mert Öcal ise Acun Ilıcalı’nın da söz vermesi ile Batuhan’ın sürekli birinci olmasından ve adaya 2. kez gitmesinden de rahatsız olmasından bahsederek, bu yıl ki Sürgün Adası kuralını doğru bulmadığını ifade etti. Acun ılıcalı’ya bu kuralın adaletsiz olduğunu, sürgün adasına giden kişinin 4 günü gidiyor. Kendini performans olarak gösteremiyor, oyunlara çıkamıyor. Hiçbir zaman performans birincisi olma şansı olmadığını söyledi. Acun ılıcalı bir haksızlık yok diyince. Mert Öcal ‘’o zaman ben bu akşam Sürgün Adası’nda biraz düşüneyim kendi geleceğimle ilgili bir karar vereyim’’ diyerek Surivor’u bırakabileceğinin sinyallerini verdi. Mert Öcal Survivor’ı bırakacak mı?

31-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar