Burcu Kıratlı Tiyatroya Dönüyor

Burcu Kıratlı Tiyatroya Dönüyor
Sinan Akçıl ile evli olan ancak sorunlar yaşayan Burcu Kıratlı 7 yıl aranın ardından sahnelere Her Aşk Biraz Komiktir adlı oyunla yeniden dönüyor.

Bir zamanlar dizilerde ve sinema filmlerinde rol alan ve başarılı performansıyla herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Burcu Kıratlı ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile evlendikten sonra setlere ve sahnelere ara vermişti. Yaklaşık 7 yıldır set ve sahnelerden uzak kalan ünlü oyuncu aradan geçen 7 yılın ardından yeniden sahnelere dönmeye hazırlanıyor. Şarkıcı Sinan Akçıl ile evlenen ancak daha sonra anlaşamadıkları için boşanan ve bu boşanmanın ardından yine bir kez daha evlenen Burcu Kıratlı bu evlilikten de umduğu mutluluğu bulamadı. İkinci kez evlendiği Sinan Akçıl’dan yine boşanma aşamasında ve ünlü isim bu sefer aradan geçen 7 senenin ardından mesleğine dönmeye karar verdi. Burcu Kıratlı’nın başrolünde yer alacağı tiyatro oyunu Her Aşk Biraz Komiktir’in şubat ayından itibaren sahnelenmeye başlayacağı öğrenildi.  

Tiyatro Oyunuyla Seyircisiyle Buluşuyor

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı evlilik sebebiyle ara verdiği sahnelere geri dönüyor. Sinan Akçıl ile boşanma aşamasında olan Burcu Kıratlı bugünlerde uzun yıllardır ara verdiği mesleğine geri dönmeye ve seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Her Aşk Biraz Komiktir adlı tiyatro oyununu İrfan Kargı yazıp yönetirken oyunda başrol oynayacak olan Burcu Kıratlı’ya bu oyunda Hakan Altınel, Gürkan Tavukçuoğlu, Tuğçe Koçak ve Murat Ergür eşlik edecek. Oyun şubat ayından itibaren sahnelenmeye başlayacak ve ayrı ayrı sahnelerde seyirciyle buluşacak. Böylece 32 yaşındaki başarılı oyuncu Burcu Kıratlı 7 yıl ara verdiği sahnelere Her Aşk Biraz Komiktir ile dönüş yapmış olacak.

Burcu Kıratlı Kimdir?

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı 23 Temmuz 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Burcu Kıratlı daha sonra aldığı oyunculuk eğitiminin ardından dizi ve sinema filmlerinde yer almaya başladı. Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan Burcu Kıratlı’nın rol aldığı yapımlar arasında, Aşk ve Mavi, Diriliş Ertuğrul, Bizim Hikaye, Peri Masalı, Su ve Ateş ve Elde Var hayat adlı yapımlar bulunmaktadır. Ayrıca pek çok tiyatro oyununda da rol alan ünlü isim seyircinin sevdiği ve hayranlık duyduğu oyuncular arasında yer almaktadır.

31-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar