Survivor All Star'da Sürgün Kampına Giden 2. Aday Kim Oldu?

Survivor All Star'da Sürgün Kampına Giden 2. Aday Kim Oldu?
Dominik Adasında heyecan devam ediyor. Bu hafta sürgün adasına gidecek 2. İsim belli oldu. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kaybetti?

Dominik Adasında heyecan devam ediyor. Bu hafta sürgün adasına gidecek 2. İsim belli oldu. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kaybetti?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star 2022’nin 22. bölümünde bu haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Hangi takım dokunulmazlığı kazandı? Sürgün kampına giden ikinci yarışmacı kim oldu?

Dokunulmazlığı Kim Kazandı

Survivor All Star da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanmıştı. 13 Şubat tarihinde ekrana gelen 2. dokunulmazlık oyununu ise yine Ünlüler kazandı. Kadınlarda 8-7 ve Erkeklerde 8-3 olarak ikinci dokunulmazlığın sahibi ünlüler takımı oldu.

Ünlüler Takımı Rahat Bir Konsey Yaşadı

Uzun süredir parkurlarda geriye düşen Ünlüler takımının bu hafta galibiyet serisi yakalamayı başardı. 2. Konseyi Ünlüler rahat geçirirken Gönüllüler bir isim daha çıkarmak zorunda kaldı. Sürgün adasına gidecek ikinci ismi oylayan Gönüllüler takımında en çok oyu kim aldı. Sürgün adasına gidecek olan 2. isim kim oldu?

Survivor All Star 2022 sezonunun 22. Bölümü ile ekranlara gelen ikinci dokunulmazlığı da kaybeden Gönüllüler sürgün adasına gidecek yarışmacı için oylama yaptı. Hangi isimi sürgün adasına gönderdiler? Gönüllüler takımında erkeklerde 22 puanla dokunulmazlığın sahibi Berkan Karabulut olurken kadınlarda ise 24 puan ile Seda Ocak oldu.

Sürgün Adasına Hangi Yarışmacı Gitti

Survivor All Star 2022 sezonunda ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında Yapılan kapalı oylamada oyların eşit çıkmasıyla açık oylamaya gidildi. Yapılan kapalı oylamada Atakan 6, Hikmet 6, Yasin 1, Ezgi 2 oy alarak Hikmet ve Atakan arasındaki eşitlikten dolayı açık oylama yapıldı. Acun Ilıcalı sunumu ile Kritik ada konseyinde yapılan açık oylamada ise Hikmet 5, Atakan 8 oy alarak sürgün kampına gidecek ikinci isim Atakan Işıktutan oldu. Arkadaşlarının çoğu yaşadığı sakatlıktan dolayı takımı düşünmek adına Atakan’ın ismini söylerken Atakan ise bu duruma tepki gösterdi.

En çok oyu alarak sürgün kampına giden Atakan’’ Keşke parkurlarda yarışma fırsatım olsaydı da o şekilde değerlendirilseydim. Herhâlde Survivor tarihinin en kötü başlangıç yapan bir yarışmacı oldum. İlk parkurda omzum çıktı ve omzumun ne halde olduğunu ben bile bilmiyorum. Ama anlaşılan o ki sadece parkurlarda savaş vermeyeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

14-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar