Tuğba Ünsal Ve Cemal Hünal’ın Başrollerinde Oynadığı ‘Sadece Bir Gece’ Vizyona Giriyor

Tuğba Ünsal Ve Cemal Hünal’ın Başrollerinde Oynadığı ‘Sadece Bir Gece’ Vizyona Giriyor
Başrollerinde Tuba Ünsal ve Cemal Hünal’ın yer aldığı duygu yüklü ‘Sadece Bir Gece filmi’ sonunda izleyicinin karşısına çıkıyor. Film 25 Şubat’ta sinemalarda gösterime giriyor.

Ünlü oyuncular Tuğba Ünsal ve Cemal Hünal’ın başrollerinde yer aldığı ‘Sadece Bir Gece’ filmi vizyona giriyor. Tuğba Ünsal, en son rol aldığı 2000 yılındaki ‘Kırık Kalpler filmi ve 2021 yılında Netflix’te yayınlanan Aşk 101’in ikinci sezonunun son bölümünde de küçük bir rol almış ve Alina Boz’un orta yaşlı halini ‘Eda’ yı canlandırmıştı. Cemal Hünal ise en son geçen yıl ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’ dizisinde ‘Behram’ karakterini canlandırmıştı. Hünal, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonunda da rol alacaktı ancak dizinin son anda ekrana gelmemesine karar verilmişti. 2021 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Sadakatsiz’ dizisinde yer almıştı. Bu kez de izleyicinin sadakat kavramını bir kez daha gözden geçirmesini sağlayacağı ‘Sadece Bir Gece’ filmi izleyici karşısına çıkıyor. Merak edilen Sadece Bir Gece filminin detayları…

 

‘Sadece Bir Gece’Filmi 25 Şubat’ta Vizyonda

 Senaristliğini ve yönetmenliğini Sinan Biçici’nin üstlendiği Sadece Bir Gece filminin başrollerinde Tuba Ünsal ve Cemal Hünal var. Filmde ayrıca Gürgen Öz, ‘Bay J’ lakaplı radyo programcısı Jerji Benveniste, Duygu Şen Benveniste, Bengi İdil Uras, Anıl Altınöz, Turan Karaman, E. Caner Karaüç ve Y. Emre Ballıoğlu yer alıyor.

 Gürgen Öz, filmde ‘ilişki gurusu’ olarak anılan ve kitapları çok satanlar listesinden düşmeyen bir yazarı canlandıracak.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Sinan Biçici’nin yaptığı süpervizörlüğünü Uğur Yağcıoğlu’nun üstlendiği, duygu yüklü bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyan film ‘Sadece Bir Gece’ 25 Şubat’ta vizyona girecek.

 

Sadece Bir Gece’nin afişi; James Bond, Kill Bill gibi filmlerin afişlerini tasarlayan dünyaca ünlü Türk tasarımcı Emrah Yücel’e ait. Afişteki fotoğrafı ise ünlü fotoğrafçı Mustafa Seven çekti.

Sadece Bir Gece filmi aynı zamanda Tuba Ünsal’ı uzun bir aradan sonra hayranlarıyla yeniden buluşturacak. Yetenekli oyuncu en son ulusal kanal işi olarak 2017 yılında Show Tv’de ekrana gelen İçerde dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı.
 

Tuğba Ünsal ve Cemal Hünal’ı Buluşturan Film ‘Sadece Bir Gece’

Tuğba Ünsal ile Cemal Hünal ‘Sadece Bir Gece’ filminde evli bir çifti canlandıracak.

Fanatik film ve Statü Film imzalı ‘Sadece Bir Gece’ beyaz yakalı, modern ve şehirli bir çiftin evlilikleri üzerinden; günümüz insanının aşka, sadakate ve güvene olan bakış açısını gözler önüne seriyor.


Eşi Tamer ( Cemal Hünal) tarafından aldatılan Begüm’ün (Tuba Ünsal) evliliğe devam etmek için kocasına sunduğu şartın ardından gelişen olayları ve her iki tarafın yaşadığı duygusal travmaları konu alıyor.


Sadakat kavramını evli bir çiftin ilişkisi üzerinden yeniden sorgulatacak filmin hikayesi ‘Bir aşkın en zor sınavı nedir?’ sorusuna yanıt arıyor. Empatinin ve birbirimizi anlamanın önemine vurgu yapıyor.

14-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar