Acun Ilıcalı'dan Sert Sözler!

Acun Ilıcalı'dan Sert Sözler!
Survivor All Star'da yarışmacılar arasında tansiyon yükselmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı’ dan sert sözler… Acun Ilıcalı hangi yarışmacıya uyarı verdi?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star'da yarışmacılar arasında tansiyon yükselmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı’ dan sert sözler… Acun Ilıcalı hangi yarışmacıya uyarı verdi? Konseyde neler oldu?

En iyilerin yarıştığı Survivor All Star 2022’nin 22. Bölümün konseyinde yarışmacılar arasındaki gerginlik büyüdü. Üst üste dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler adasında tansiyon yüksek. Ada hayatı ve oyun içinde yaşadıkları problemlerin temas ve hakaret boyutuna ulaşması noktasında Acun Ilıcalı’ dan sert tepki geldi. Acun Ilıcalı hangi yarışmacı veya yarışmacılara uyarıda bulundu?

Gönüllüler adasında yarışan Hikmeti, Yasin, Ardahan, Yunus Emre arasındaki gerginlik durmak bilmiyordu. Geçen hafta Hikmet ve Yunus Emre arasında çıkan tartışmada iki oyuncuda ihtar alarak ödülden muaf kaldılar. 21. Bölümde oynanan haftanın ilk dokunulmazlık ödülünü kaybeden gönüllüler bir isim yazdı. Yunus Emre’nin ise oy kullanırken söylediği cümleler dikkatlerden kaçmadı. Bu akşam yayınlanan haftanın 2. Konseyinde ise Acun Ilıcalı ile Hikmet arasındaki konuşmaya dâhil olan Atakan’ın da sözleri de geceye damga vurdu.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımının konseyinde yaşananlardan sonra Acun Ilıcalı, Yunus Emre ve Atakan’a sert uyarıda bulundu. Atakan, Hikmet’in kendisine ağır ifadeler kullandığını iddia ederek ‘’ Sen çok çirkin karaktersiz bir adamsın. Adam ol lafının eri ol yaptıklarınla söylediklerin bir olsun’’  sözleri üzerine ise Acun Ilıcalı çok sert tepki gösterdi. 

Acun Ilıcalı ‘’Atakan sana net bir şekilde söylüyorum bir kez daha konseyde bu tarzda bir konuşma yaparsan yüzde yüz yaptırım yapacağım’’  ifadelerini kullandı. Tüm yarışmacıları uyaran Acun Ilıcalı Yasin ve Yunus Emre dâhil olmak üzere hikmetten kimseye karşı hakaret içerikli cümle görmediğini dile getirdi. Acun Ilıcalı ‘’ Medeni bir şekilde konuşamıyorsanız bu cümlelerin yeri burası değil. Bu arada Yunus Emre oy kullanırken senin oyunu bir de dijitalde yayınlamayalım medeni şekilde konuşman lazım’’ dedi.

Acun Ilıcalı ‘ın sözlerine karışlık Yunus Emre ise ‘’Ben düşüncelerimi dile getirerek konuştum dijital platformda da yayınlayabilirsiniz, ben pişman değilim söylediklerimden. Sonuçta ayı da bir hayvan kaplan da bir hayvan’’ sözlerine Acun Ilıcalı sert bir tepkiyle karşılık verdi. ‘’Sen ne diyorsun, bize muhakeme yapma, sen galiba kelime ve cümlelerde kendini çok tutabileceksin gibi gelmemeye başladı bana. Burası oy kullanma yeri hakaret yeri değildir. Hakarete karşı ciddi bir meyil var bu takımda’’  sözleri ile herkese sert bir uyarıda bulundu.

14-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar