Yalan dizisi neden yok?

Yalan dizisi neden yok?
Kanal D'nin yeni dizisi Yalan neden yok? Yalan dizisinin yeni bölümü neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanal D ekranlarının yeni sezona hızlı bir giriş yapan dizisi Yalan'ın yeni bölümü neden yayınlanmadı? Yalan dizisi bu hafta neden yok? Yalan dizisinin bu hafta yayınlanmayan yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? işte detaylar..

Yaz sezonunun en çok izlenen dizileri arasında ilk sıraya yerleşeceği yeni dizi Yalan, izleyicinin beğenisini kazandı. Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yalan yayınlanan 3 bölümü ile reytinglerde büyük bir başarı elde etti. Her hafta Pazartesi günü yeni bölümü ile ekranlara gelen dizide neler olacağı izleyici üzerinde merak etkisi yaratıyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümün ardından izleyici yeni bölümü heyecanla beklerken, şok bir gelişme yaşandı. Yeni dizi Yalan, Kanal D'nin Pazartesi günün ki yayın akışı listesinden kaldırıldı. Hal böyle olunca dizinin yeni bölümü Pazartesi günü ekranlara gelmeyecek. Peki neden? Yalan bu hafta neden yok? Yalan dizisi yayından kaldırıldı mı?

YALAN DİZİSİ BU HAFTA YOK

Süreç Film'in yapımcılığını yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan otururken senaryosunu ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu üstleniyor. Başrollerinde ise Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Emir Benderlioğlu, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Eylül Tumbar, Serra Pirinç, Zeynep Eronat, Renan Bilek gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Yayınladığı ilk bölümünden itibaren heyecanla takip edilen dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Bunun nedeni ise gelecek haftanın bayrama denk geliyor olması. Dizinin yeni bölümü 17 Haziran 2024 Pazartesi gününe denk geliyor ve bugün bayramın ikinci günü olduğundan dolayı yeni bölüm yayınlanmayacak. Bu hafta yayınlanmayacak olan yeni bölüm gelecek hafta yani 24 Haziran 2024 Pazartesi günü ekranlara gelecek. 

Yalan dizisi konusu

Melike, kocasının ölümüyle suçlanıp hapse girmiştir. Yıllar sonra çıktığında, kızı Hazal'la yeniden bir araya gelmek ister. Ancak Hazal'ın aslında biyolojik annesi olduğu ortaya çıkar. Hazal, gerçekleri öğrenir ve Berrin Aksoy'un oyunlarıyla karşı karşıya gelir. Bu süreçte, Melike'nin gerçek kızı Duru da olaylara dahil olur. Tüm yalanlar gün yüzüne çıkmak üzeredir.

Oyuncuları

Aslıhan Güner

Feyyaz Duman

Eylül Tumbar

Yeşim Ceren Bozoğlu

Özge Borak

Emir Benderlioğlu

Serra Pirinç

Atakan Hoşgören

Renan Bilek

Kubilay Tunçer

Zeynep Erona

13-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler