Survivor Anıl Tetik Üç Kız Kardeş Dizisinde

Survivor Anıl Tetik Üç Kız Kardeş Dizisinde
Efsane yarışma programı Survivor’dan Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisine flaş transfer. Survivor Anıl tetik Üç Kız Kardeş dizisinde.

Ekrana yeni gelmeye başlayan dizilerden biri olan ev Süreç Film tarafından hazırlanan Üç Kız Kardeş Kanal D’de Salı akşamları seyirciyle buluşuyor. Ünlü isim İclal Aydın’ın çok satan aynı adlı romanından televizyona dizi olarak uyarlanan yapımın çekimleri Ayvalık’ta devam ediyor. Üç kız kardeş ve anne ve babasının hikayesini anlatan filmde Reha Özcan, İclal aydın, Almila Ada, Özgü kaya, Melisa Berberoğlu ve Berker Güven başrollerde yer alıyor. Dram türünde ele alınan dizinin önümüzdeki bölümlerinden itibaren ise kadrosuna flaş bir isim dahil oluyor. 2012 yılında katıldığı Survivor ile adını geniş kitlelere duyuran ve bu yarışmada oldukça başarılı sonuçlar alan ünlü isim Anıl Tetik Üç Kız Kardeş dizisine Hakan karakteriyle dahil oluyor.

Anıl Tetik Üç Kız Kardeş Dizisinde

Kanal D ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen Üç Kız Kardeş adlı diziye Survivor’da büyük başarılar elde etmiş ve seyirci tarafından çok sevilen yarışmacılardan biri olan Anıl tetik dahil oluyor. Dizide Hakan karakterine hayat verecek ünlü isim senaryoyu ilk okuduğunda çok etkilendiğini belirtti. Anıl tetik dizi ve karakteriyle ilgili yaptığı açıklamada “Her okuduğumda merak uyandıran, heyecanlandıran bir hikayeden uyarlanmış bu dizide yer almak beni çok mutlu etti. Hakan etrafından hep ilgi gören ve sevilen bir karakter. Bir o kadar da cool olan birisi. Bence Hakan’ın hikayesi izleyenleri çok şaşırtacak. izleyenleri çok güzel şeyler bekliyor. Şu an için tabi ki çok bir şey söyleyemem ama yeri geldiğinde tebessüm ettirecek, yeri geldiğinde ise şaşırtacak olaylara hazır olun derim” ifadelerini kullandı.

Üç Kız Kardeş Konusu Ne?

İclal Aydın’ın yazdığı kitaptan uyarlanan Üç Kız Kardeş’te birbirine çok bağlı olan ve her daim birbirini destekleyen üç kız kardeş ola, Türkan, Dönüş be Derya adlı üç kız kardeşin ve anne ve babasının hikayesi anlatılmaktadır. Dizi her Salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Anıl Tetik Kimdir?

Oyunculuk ve mankenlik yapan ünlü isimlerden biri olan Anıl Tetik 1 Temmuz 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Spor alanında oldukça aktif olan ünlü isim üniversitede Amerikan Dili ve Edebiyatı okumuştur. Anıl tetik geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan Survivor’a ise 2012 yılında katılmıştır. Daha sonra oyunculuk eğitimleri alan isim bugüne kadar aşağıdaki yapımlarda yer almıştır.

·         Tek Yürek

·         Kızlarım İçin

·         Bazen hayat tatlıdır

·         Görümce

·         Alemin Kralı

04-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar