Camdaki Kız Dizisine Sürpriz Transfer

Camdaki Kız Dizisine Sürpriz Transfer
Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve seyircinin büyük beğenisini kazanan Camdaki Kız adlı diziye ünlü oyuncu ve sosyal medya fenomeni Enis Arıkan dahil oldu.

Kanal D ekranlarında yeni başlayan ve Çarşamba akşamları ekrana gelmeye başlayan Camdaki Kız seyircinin ilgisini çekmiş durumda. Her ne kadar henüz bunu reytinglere yansıtamasa da dizinin geleceği parlak gibi görünüyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan Camdaki Kız 2. Bölümüyle ekranlarda olurken her bölüm daha da yükselen reytingiyle gelecek günlere güvenle bakıyor. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim yakut, Hande Ataizi, Feri Baycu Güler, Nur Sürer ve Şerif Erol’un oyuncu kadrosunda yer aldığı diziye son olarak özellikle sosyal medyanın çok yakından tanıdığı ve paylaşımlarıyla genç kitle üzerinde büyük bir etkisi olan ünlü sunucu, oyuncu Enis Arıkan’da dahil oldu. Son dönemlerde özellikle sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Enis Arıkan’ın Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik’le evlenen ve Sedat karakterinin kardeşi Muzaffer olacağı öğrenildi.

Enes Arıkan Muzaffer Karakteriyle Camdaki Kız’da

Son dönemlerin gözde isimlerinden olan ve özellikle sosyal medyada çok tanınan ve yaptığı paylaşımlarla her an kendinden bahsettirmeyi başaran oyuncu ve sunucu Enis Arıkan Kanal D ekranlarında yeni başlayan Camdaki Kız adlı dizide rol alacak. Dizide dizinin başkarakteri Sedat’ın kardeşi Muzaffer’i canlandıracak olan Enis Arıkan’ı yayınlanan son fragmanda ekranda gören sevenleri büyük sevinç yaşadı. Dizide Sedat’ın kardeşi evin en küçük oğlu Muzaffer odasından hiç çıkmayan, kendini pek fazla göstermeyen biridir. Aynı zamanda Muzaffer ve Suat ikizdir. Henüz tam olarak karakterinin özellikleri belli olmasa da daha şimdiden seyirci Enis Arıkan’ın diziye dahil olmasıyla büyük sevinç yaşadı.

Enis Arıkan Kimdir?

Camdaki Kız dizisinde Muzaffer karakteriyle seyirci karşısına çıkacak olan ünlü isim Enis Arıkan 3 Ocak 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Müjdat gezen Sanat merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri sanatları Performans bölümünden mezun olmuştur. İlk olarak Aynalı Tahir adlı diziyle ekrana gelen ünlü isim bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bunlardan bazıları ise şunlardır. Aynalı Tahir, Çekirdek Aile, Kasın İsterse, Genco, Aşk ve Ceza, Cesur hemşire, Hayat Ağacı.

19-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar