Survivor Hayrettin’den Survivor 2021 Şampiyonu İle İlgili Flaş Açıklama

Survivor Hayrettin’den Survivor 2021 Şampiyonu İle İlgili Flaş Açıklama
Tv 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor’dan elenen Hayrettin yarışmada kimin şampiyon olacağına dair tahminini açıkladı. İşte Hayrettin'in o tahmini!

Tv 8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından biri olan ve her yıl reyting rekorları kıran efsane yarışma programı Survivor bu sezonda yine seyirciye heyecanlı ve coşkulu anlar yaşatıyor. Birbirinden ünlü isimlerle gönüllüler arasında süren ve seyirciyi heyecandan heyecana sürükleyen Survivor 2021’de heyecan tüm hızıyla sürerken geçtiğimiz günlerde yarışamadan elenerek adaya veda eden ünlüler takımındaki hayrettin yarışmayla ilgili birbirinden ilginç ve sürpriz denebilecek açıklamalarda bulundu. Survivor’dan elenmesiyle büyük hayal kırıklığı yaratan ve Hayrettin yine Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor Panorama programına konuk oldu ve adada yaşananlarla ilgili bilgiler verdi. Hayrettin yarışmada kimin şampiyon olacağına dair beklentisini açıkladı.

Hayrettin’den Sürpriz Şampiyon Adayı Beklentisi

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin büyük ilgisiyle karşılanan efsane yarışma programı Survivor 2021 bu sezonda yine heyecanlı anlara sahne oluyor. Her ne kadar bu sezon eski sezonlara nazaran daha sönük geçse de yinede heyecanlı anlar yarışma seyircisini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Yarışmadan geçtiğimiz günlerde elenen ve adaya veda eden ünlü oyuncu Hayrettin yarışmada kimi desteklediğini açıkladı. Programda yaptığı açıklamalarla şaşkınlığa sebep olan Hayrettin önce yarışmadaki arkadaşlarından Barış için güzel ifadelerde bulunurken son anda yarışmada kimi şampiyon görmek istediğini açıkladı. Barış için duygusal biri, ne kadar daha dayanabilir bilmiyorum, Barış’ın şampiyon olmasını isterim gibi ifadeler kullanan Hayretin son anda adeta çark ederek Barış yerine sergen’in şampiyon olmasını istediğini ifade etti.

İşte Şaşkınlık Yaratan O Açıklama

Survivor 2021’den beklentilerin aksine elenerek herkesi derin bir hayal kırıklığına uğratan Hayrettin katıldığı programda ilginç açıklamalar yaptı. Hayrettin “başta da söylerim tabi ki de kırmızı takımdan bir arkadaşım şampiyon olsun isterim. Yani Barış’ın şampiyon olmasını isterim. Fakat Barış’ın duygusallıkları var. Çok sevdiği eşi var. Çok sevdiği bir çocuğu var. Nereye kadar bilmiyorum sonuna kadar gitsin isterim. Çünkü o benim kardeşim gibi oldu. Ama ben sergen’in şampiyon olmasını isterim” ifadelerini kullandı. Herkesi aşkınlığa uğratan bu açıklamalar sonunda Hayrettin’in Barış’ın mı yoksa sergen’in mi şampiyon olmasını istediği anlaşılamadı.

06-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar