Survivor Oyuncusunun Büyük Değişimi!

Survivor Oyuncusunun Büyük Değişimi!
Survivor 2016 yarışmacısının büyük değişimini tüm sosyal medyanın gündemi oldu! İşte Survivor 2016 yarışmacısının değişim haberi!

SURVİVOR NAGİHAN'IN BÜYÜK DEĞİŞİMİ!

2016 yılında Acun Medya tarafından yapılan Survivor ünlüler - gönüllüler sezonunda yarışan ve kısa mefase koşucusu olan Nagihan Karadere, yarışmadan sonra büyük bir değişim geçirdi ve sosyal medya tarafından konuşulur oldu. 2016 sezonunda eşi Uğur Gökçe'den olaylı şekilde aldatılarak boşannca bunalıma girdiği söylenen milli atletin, ilk olarak silikon ameliyatı ardındna dudaklarına yaptırdığı reng pigmenti ve daha sonra şiş bir surat ifadesi ile uzun süre gezmek zorunda olduğu yüz botoxunu yaptırdı. Bilindiği üzere tüm bu işlemleri yaptıktan sonra 2018 yılında tekrar survivora katılacak iken beni orada aldatır korkusu ile sevgilisinden de ayrılarak bir kez daha bunalımın eşiğine geldi. Şimdilerde ise kızı ile dünyayı gezerek paylaştığı resimlerde güzelliğinden sık sık söz ettirir oldu. İşte başarılı atlet Nagihan Karaderenin eski ve yerni hali.

SURVİVOR NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

 1984 yılının Aralık ayında Kadirli'de dünyayan gelen Nagihan Karadere, bekar ve bir çocuk annesidir. Milli atlet ve kısa mesafe koşucusu olan Nagihan, 2003 yılından bu yana avrupa ve dünya şampiyonlukları ile ün kazanmış, 2016 yılında Acun ılıcalı sunumunda Acun Medya Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016 adlı yarışmada ünlüler adasında yarışmacı olmuştur. Kadın yarışmacı olmasına rağmen bir çok erkek yarışmacıdan üstün başarılar elde ederek adından yarışma döneminde de sonrasında da sıkça söz ettirmiş ve yarışmada başarılara imza atmıştır. Hala başarılarıyla adı geçen Nagihan Karadere Yarışmadan çıktıktan hemen sonra eşi tarafından aldatılmış ve daha çok yeni evli olması ve küçük bir bebeği olmasına bakmadan boşanmıştır. Bir kadının kendi ayakları üzerinde durabildiğini gösteren en iyi örneklerden biridir. Yarışmadan sonra bir çok estetik ve güzellik bakımları yaptırmış ve bir kozmetik markasının marka yüzü olmuştur. 

Yarışmadan bu yana değişimi ile kendisinden sık sık söz ettiren Nagihan Karadere'nın bu yıl Survivor 2020 yarışmasının TV8'deki bölüm sonrası programını sunacağı hakkında sölentiler devam etmekte. 

13-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar