Survivor şampiyonu Savaşçı'ya katıldı!

Survivor şampiyonu Savaşçı'ya katıldı!
Yarışma programı Survivor'da birinci olan yarışmacı Savaşçı dizisiyle ekranlara dönüyor. Survivor şampiyonu Savaşçı'ya katıldı! Savaşçı dizisinin yeni kadrosuna kimler var?

Yeni sezona başlaması heyecanla beklenen Fox TV'nin sevilen dizisi Savaşçı oyuncu kadrosunu genişletti. Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosunda değişiklikler yaşanırken Survivor şampiyonu Ogeday Girişken'in de kadroda olacağı açıklandı. Savaşçı dizisi 4. sezonuna hazırlanırken oyuncu kadrosundan iki ismin ayrıldığı ve 2 isminde kadroya dahil edildiği bilgisine ulaşıldı. Başarılı ve etkili bir üç sezon geçiren Savaşçı dizisinin başrollerinde, Sarp Levendoğlu, Berk Oktay ve Murat Serezli vardı. Yeni sezona güçlü bir oyuncu kadrosuyla dönecek olan Savaşçı'da Survivor yarışmasının birincilerinden Ogeday Girişken'in de olacağı bilgisi izleyicileri heyecanlandırdı.

Savaşçı'ya katılan Ogeday hangi yapımlarda rol almıştı?

Ogeday Girişken, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu ve TV8'de yayınlanan Survivor adlı yarışma programında birinci olurken yarışma boyunca üzerinde çok konuşulan isimlerden biriydi. Ogeday Girişken, Survivor'ın 2019 kadrosuna da sonradan dahil olmuştu.  Survivor yarışmasındaki azmi ve güçlü iradesiyle dikkatleri üzerine çeken Ogeday Girişken daha sonra televizyondaki birçok yapımdan iş teklifleri almıştı. Kanal D'de yayınlanan 'Bir Litre Gözyaşı' adlı dizide Teoman karakterini canlandıran Ogeday, daha sonra da Çerkes isimli 12 bölümlük bir dizi için kamera karşısına geçmişti. Şimdi ise Ogeday Girişken'in, Savaşçı dizisinde rol alması, televizyon dünyasındaki tecrübelerine yenilerini eklemesi açısından önemli bir fırsat olarak görülüyor.

Savaşçı'daki yeni isimler kimler?

Fox TV ekranlarının güçlü dizisi Savaşçı'ya Ogeday Girişken dışında dahil olan isimler; Zerrin Sümer, Serkan Kuru, Eylül Toros olurken, diziden ayrılan isimlerin ise, Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş karakterini canlandıran Uğur Biçer ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Bayram Bayat karakterini canlandıran Burç Kümbetlioğlu olduğu belirtildi.  Kümbetlioğlu ve Biçer'in senaryo gereği dizideki hakayelerinin bittiği ve ayrılığın bu sebepten olduğu ifade edildi. Sevilen ve iddialı dizi Savaşçı'nın aylar süren yeni sezon hazırlığının ardından oyuncu kadrosundaki değişikliklerle yeni sezonda da adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Savaşçı dizisinde Ogeday Girişken'in nasıl bir performans sergileyeceği merak konusuyken, Survivor seyircisinin de Ogeday kaynaklı Savaşçı dizisine yönelip yönelmeyeceği dizinin yeni sezona merhaba demesiyle daha iyi anlaşılacak.

26-09-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar