Survivor Yarışmacıları Ne Kadar Kazanıyor? İşte Dudak Uçuklatan Rakamlar!

Survivor Yarışmacıları Ne Kadar Kazanıyor? İşte Dudak Uçuklatan Rakamlar!
Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmacıları ne kadar kazanıyor? İşte Survivor yarışmacılarının dudak uçuklatan haftalık ücretleri!

Tv 8 ekranlarında izleyici ile buluşan ve seyircinin ilgiyle takip ettiği ve reytinglerde ilk sıralarda yer alan yarışma programı Survivor 2020 bu sezona da hızlı başladı. Yarışma daha başlar başlamaz tartışma, kavga ve eleme heyecanlarıyla gündeme gelirken yarışmanın bu sezon değişen bazı kuralları da yarışmacıları zorlamaya başladı. Bazı adayların yarışmanın şartlarından dolayı gözyaşlarına boğulduğu Survivor 2020 bu sezon ünlüler ve gönüllüler formatıyla yayınlanıyor. Birbirinden ünlü ve iddialı yarışmacıların yer aldığı Survivor 2020 başlar başlamaz sakatlıklar ve diskalifiyelerle de gündeme gelirken bu sezon yarışmaya katılan adayların Tv 8’den aldığı haftalık ücret de açıklandı. İşte Survivor 2020’nin yarışmacılarının alacağı haftalık ücret!

Survivor 2020 Yarışmacıları Ne Kadar Ücret Alıyor?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve yıllardır seyircinin ilgiyle takip ettiği ve kanalın en çok reyting alan yapımları arasında yer alan Survivor 2020 bu sezon da hızlı başladı. Hırsı, rekabeti, heyecanı, psikolojik ve fiziksel dayanma sınırlarını zorlayıcı şartlarıyla yarışmacıları oldukça zorlarken seyirci tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Yarışmaya katılan ünlüler ve gönüllülerin birbiriyle inanılmaz bir rekabete tutuşurken seyircide yarışmayla ilgili pek çok şeyi merak etmeye başladı. Yarışmada ünlüler ve gönüllülerin alacağı ücretler ise en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Yapımcılığı ve sunuculuğu aynı zamanda Tv 8’in sahibi de olan Acun Ilıcalı tarafından yapılan yarışmada yapım, yarışmacıların dışarıdaki kazancına oranla belirli bir miktar ücreti yarışmacılara haftalık olarak ödüyor.

Survivor’da Yarışmacılar Ne Kadar Kazanıyor?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020’nin yarışmacılarının aldığı haftalık ücretler açıklandı. İşte yarışmacıların haftalık kazancı! Ünlüler takımında yer alan oyuncu Ersin Korkut 12.500 TL, Barış Murat Yağcı 10.000 Tl, Aycan Yananç 6500, Parviz Abdüllayev 5500, Mert Öcal ve Sercan Yıldırım 5000, Elif Gören 4000, Derya Can, Erman Altıkardeş ve İrem Akın 3000 TL. Gönüllüler takımında ise, Cemal can Canseven 5500, Yasin Obuz 5000, Tayfun Erdoğan 4500, Meryem Kasap 4000, Ceyhun Uzun 3500, Evrim Keklik, Ardahan Sadık, Burak Yurdugör ve Nisa Bölükbaşı 3000 ve Fatma Günaydın 2500 TL kazanıyor.

29-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar