Survivor yarışmacıları oy kullandı mı?

Survivor yarışmacıları oy kullandı mı?
TV8 ekranlarının en çok izlenen programı Survivor'un başarılı yarışmacıları dün gerçekleşen referandumda oy kullandı mı? Dün akşam saat 5'e kadar süren oylamalarda Survivor yarışmacılarının oy kullanıp kullanmadığı merak konusu oldu.

Türkiye'nin günlerdir beklediği tarihi referandum dün gerçekleşti. Milyonlarca insanın sandık başına gittiği tarihi referandumun sonudu 'EVET' çıktı. Bu denli önemli olan anayasa oylamasında Survivor yarışmacılarının ne yaptığı merak konusu oldu. 22 Ocak tarihinden bu yana adada olan yarışmacılar referandumda oy kullandı mı? TV8'de yayınlanan reyting rekortmeni yarışmadaki oyuncular ne yapacak?

OY KULLANMADILAR

Yaklaşık 3 aydır adada yaşam sürdüren Survivor yarışmacıları referandumdan habersizlerdi. Peki yarışmacılar oy kullanabildi mi? Bu soru 2015'te gerçekleşen oylama içinde sorulmuştu. Fakat 2015 yılında Survivor yarışmacıları oy kullanmamıştı. Yarışmacıların yanı sıra Dominik'te kalan çekim ekibi de oy kullanamadı. 2015 yılında olduğu gibi bu sezon da .Survivor yarışmacıları oy kullanmadı.

SURVİVOR 2017 YARIŞMACILARI

Berna Keklikliler

İlhan Mansız

Adem Kılıççı

Serhat Akın

Berna Öztürk

Sedat Kapurtu

Furkan Kızılay

Seda Demir

Tarık Mengüç

Sema Apak

Pınar Saka

Şahika Ercümen

Gökhan Gözükan

Fulya Şahin

Ogeday Girişken

Denisa

Elif Şadoğlu

Eser West

Burçak Tuncer

Tuğçe Melis Demir

Volkan Çetinkaya

Erdi Ünver

 

 

 

 

17-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler