Payitaht Abdülhamit dizisi 8. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Payitaht Abdülhamit dizisi 8. bölümü ne zaman yayınlanacak?
Cumartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen tarih dizisi Payitaht Abdülhamit, 14 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanması beklenirken ekranlarda değildi. Dizinin neden olmadığı merak konusu. Acaba Payitaht Abdülhamit neden yok?

Dizinin yayınlanacağı saatte TRT 1 ekranlarının karşısına geçen izleyenler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasıyla karşılaştı. Referanduma son 2 gün kala bu çok normal karşılanması gereken bir durum.Çünkü bütün kanallara şöyle bir göz atıldığında, her kanalda böyle programların arttığı göze çarpıyor. Son günlerde referandum dolayısıyla, haber programları bile, reyting sıralamasında ilk sıraları aldılar.
Yayın akışı değişse de Payitaht Abdülhamit dizisi sevenleri, dizinin yeni bölümünün ne zaman ekranlarda olacağının peşine düştü. İşte bu sorunun cevabı.
Payitaht Abdülhamit dizisinin beklenen 8. Bölümü yerine, bu hafta tekrar bölümü yayınlandı. Yeni bölüm 21 Nisan 2017 Cuma akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında olacak.

Payitaht Abdülhamit 8. Bölümde neler olacak?

Sultan’ı ve Devleti Aliye’yi yıkmaya çalışan güçler, yine planlarına devam edeceğe benzer. Herzıl, Ermeniler ve Mahmut Paşa üçlüsü, üç koldan Sultan’ı devirme planları yapmaktadır. Senaryosunu Uğur Uzunok’un yazdığı, yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı dizinin önümüzdeki bölümünde Ermeniler payitaht’ı kana bulayıp karışıklık çıkarma peşindedir. Ömer annesinin intikamını almak için Hiram’ı bulup öldürmeye and içer.

Celal ve Kemalettin yanlarındaki İngiliz ajanla birlikte Payitaht’a geri döner. Sultan yakaladıkları bu ajanı İngilizlere karşı kullanır. Valide Sultan’ın saraya gelmesiyle haremde işler iyice kızışıyor.Melike geçmişini hatırlamak için saraydan dışarı çıkmak ister.Tabi ona yardım edecek isim yine Abdülkadir olacaktır. Sarah’ın kendisini saraydan kurtaran Mahmut Paşa’ya bir hediyesi vardır. Ancak bu hediye Mahmut Paşa’ya hiç de mutluluk getirmeyecektir.

 

15-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar