Survivor Yasin'e Ağır Ceza

Survivor Yasin'e Ağır Ceza
Survivor 2022 All Star'da yarışmacılar arasında tansiyon yükselmeye devam ediyor. Yasin ve Hikmet'e verilen ceza ne oldu?

Survivor 2022 All Star'da yarışmacılar arasında tansiyon yükselmeye devam ediyor.

21 Şubat akşamı yayınlanan bölyüm sonundaki görüntüler izleyenleri şoke etti. Acun Ilıcalı sunumu ile yapılan ada konseyi görüntülerinde yaşananlar merak uyandırdı. Dokunulmazlık oyununun ikisini kaybeden Gönüllüler takımı sürgün adasına gidecek iki isim belirlemişti. Yunus Emre ve Yasin'in sürgün adasına gönderilmesi Yasin Obuz'u çok sinirlendirirken son dokunulmazlık oyunu için yeniden konseyde takımı ile buluşan Yasin Obuz ve Hikmet arasında geçen tartışma damga vurdu.

3. Dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler takımından performans 1. Yağmur'un eleme potasına Gökhan'ı göndermesi de Yasin tarafından beklenen bir hamle olmuştu. Takım içinde geçen gerginlik konsey sonunda devam etti. Ekrana verilemeyen görüntülerde neler yaşandı? Yasin Obuz'a ve hikmete nasıl bir ceza verildi merak konusu oldu.

21 Şubat akşamı konseyde Hikmet ve Yasin arasında geçen tartışma da tansiyon yükseldi. SMS oylamasında Hikmet'in söylediklerine sinirlenen Yasin konsey çekiminin ardından Hikmet'in yanına gitmesi ve ardından aralarındaki tansiyon yükselmesiyle sözlü ve fiziki yaşanan tartışma izleyenleri şoke etti.

22 Şubat salı akşamı acil durum konseyi yapan Acun Ilıcalı iki yarışmacı için bir yaptirimda bulundu. Dun akşam yayınlanan bölüm acil durum konseyi ile başlaması izleyenleri de meraklandırdı. Acun Ilıcalı yarışmacıları önce dinlemeyi tercih ederken Yasin'e istediği iki kişiyi seçmesini istedi. Yasin Obuz ise tarafsız olabilecek iki kişiyi seçti. Ünlüler takımından Sema ve Bora Hikmet ve Yasin arasında geçen gıda konusunun SMS oylamasinda yapılmasının rahatsız eden bir durum olup olmamasını degerlendirdi. İki yarışmacı da Yasin tarafından söylenen sözler ve fiziki hareketler olmamasi durumunda haklılık payını olduğunu ifade ederken, Yasin'in kendi takım arkadaşı Seda da konu ile ilgili söz alarak ikisininde suçlu olduğunu ve yaşanan arbadede kendisininde hasar aldığını ve bir ceza almalarını savundu.

Acun Ilıcalı konsey öncesi ekibi ile 1 saatlik toplantı yaptıklarini belirterek iki yarışmacı içinde karar verdikleri cezayı acikladi. Yasin'e 6 ödülden mahrum edildiğinin açıklaması üzerine birazdan soracağım devam etmemekte hakkın. nasıl diskalifiye edilir kısmının sınırlarındasin sözlerini kullandı. Acun Ilıcalı Yasin'e düşünmesi için zaman tanırken Hikmet'in aldığı cezayı açıkladı. Hikmet ise 2 ödülden mahrum kaldı. Yasin Obuz 6 ödülden mahrum kalmayi kabul ederek yarışmaya devam ediyor. Fakat bir sonraki yükselmelerinde direk diskalifiye edilecek olduğunda Acun Ilıcalı altını çizdi. 

23-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar