Survivor Yasin’in Acun Ilıcalı’ya attığı Mesaj 3 Yıl Sonra Geldi!

Survivor Yasin’in Acun Ilıcalı’ya attığı Mesaj 3 Yıl Sonra Geldi!
Survivor’da ilginç bir bilgi ortaya çıktı. Yarışmacı Yasin’in Acun Ilıcalı’ya yıllar önce attığı mesaj ortaya çıktı. Acun Ilıcalı duygusal mesajı açıkladı. İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve özellikle pandemi döneminde adeta bir sıçrayış yaparak hemen her günü lider olarak kapatan Surviyor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler yarışması seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Özellikle son bölümlere yaklaşmasıyla birlikte daha da heyecanlı hale gelen yarışmada hemen her gün yeni bir sürpriz ortaya çıkıyor. Aşklar, kavgalar, tartışmalar ve heyecanın bir an bile eksik olmadığı yarışmada şimdi de bazı yarışmacıların yıllar önce yapımcı ve Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı’ya mesajlar yazdığı ortaya çıktı. Bunlardan biri olan Yasin Obuz’un mesajı yapımcı Acun Ilıcalı’yı duygulandırdı. İşte detaylar!

Yasin’in mesajı Acun’a 3 Yıl Sonra Geldi!

Yasin Obuz bu sezon önce Tv 8 ekranlarında yayınlanan Master Chef programıyla dikkatleri üzerine çekti. Hırsı ve eğlenceli kişiliğiyle seyirci tarafından oldukça çok sevilen Yasin Obuz bu yarışmadan elendikten sonra Acun Ilıcalı tarafından Survivor’a davet edildi ve Yasin Obuz Survivor 2020’de Gönüllüler takımında yer aldı. Yasin bu yarışmada da hırsı, kaybetmeye tahammül etmeyen hali ve arkadaşlarıyla sık sık tartışmaya giren yönüyle ve yine eğlenceli ve duygusal tarafıyla seyircinin en çok sevdiği yarışmacıları arasında yer aldı. Sık sık tartışmaların içinde yer alan Yasin zaman zaman Acun Ilıcalı tarafından sert bir şekilde uyarıldı. Ancak yarışmanın dünkü bölümünde Yasin’in 3 yıl önce attığı mesajın Acun’a yeni ulaştığı ve Acun’un bu mesaj karşısında oldukça duygulandığı yine Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

Okuyunca Duygulandım!

Acun Ilıcalı yıllar önce Yasin tarafından atılan bir mesajın kendisine yeni ulaştığını belirterek “Sizin videolarınız izlensin diye sizlerin hesaplarınızı etiketledim. Etiketleyince Yasin’den bana bildirim geldi. Yıllar önce Yasin’in bana bir mesaj attığı ortaya çıktı. Yasin’in 3 yıl önce bana attığı mesaj ortaya çıktı. 15 Aralık 2017 tarihinde Yasin bir story atmış ve ben varım. Görüntüde bizim Brezilya’daki programımızın final görüntüsü var. Ben story atmışım. Yasin de onu koymuş. Mesajı okuyunca duygulandım. Beni de survivor’a alır mısın? En büyük hayalim. Keşke bu mesajımı da görebilseydin, yazmış. Samimi olarak görünce duygulandım. İşte gördüm ve Survivor’a aldım seni” ifadelerini kullandı. Bu duygusal mesajın ardından yine Survivor yarışmacısı Yunus Emre ise “ben de size mesaj atmış ve ‘yaşıyorsun bu hayatı’ yazmıştım” ifadesini kullandı.

26-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar