Survivor Yıldızı 50 Metrekare dizisinin kadrosunda!

Survivor Yıldızı 50 Metrekare dizisinin kadrosunda!
Kadrosu yavaş yavaş tamamlanan diziye bir yeni isim daha katılıyor! Survivor'da adından sıkca söz ettiren yarışmacı dizinin kadrosuna dahil oldu! Merak edilen o isim haberimizde!

Daha önce Q3 Medya, Ay Yapım gibi başarılı yapımlarla yerli dizi projelerinde ev sahipliği yapan Netflix bu sefer de BKM Film'in hayata geçirmek için hazırlandığı 50 Metrekare dizisinde biraraya geliyor. Dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş tamamlananan dizinin yönetmenliğini Selçuk Aydemir yapıyor. 

Başrollerinde Cengiz Bozkurt, Engin Öztürk, Aybüke Pusat ve Özgür Emre Yıldırım'ın yer alacağı Netflix'in komedi dizisi 50 Metrekare'ye yeni bir isim daha dahil oluyor. Geçtiğimiz dönemlerde Survivor'da adından başarı ile söz ettiren Hasan Yalnızoğlu, ilk olarak Karaoğlan Filminde oyunculuğu deneyimlemiş şimdilerde ise 50 metrekare'nin çekimleri için hazırlanıyor. Dizide Leke karekterine can verecek Hasan Yalnızoğlu ilk defa komedi dalında bir eserde yer alacak.

 

Hasan Yalnızoğlu Kimdir?

1974 yılında dünyaya gelen Hasan Yalnızoğlu şimdilerde 46 yaşındadır. İlk ve ortaöğrenimini İstanbul Pendikte tamamlayan Hasan Yalnızoğlu, ilk olarak jimnastik ardından futbol daha sonrada dans ile ilgilenmiştir. Marmara Üniversitesinde Beden eğitimi öğretmenliğini bölümünü okumuştur. Kung Fu okuluna gitmiş ve eğitim alanını git gide genişletmiştir. Öğretmenlikten mezun olduğu yıllarda BJK   spor klübünde kürek sporu ile uğraşmış ve Kürek sprou alanında Dünya rekoruna sahip olmuştur. 2007 yılında kendisi gibi dansçı Tatiana Ruichiana ile evlenmiştir. Daha sonra 2012 yılında Survivor yarışmasına katılmış orada da adından başarı ile söz ettirmiştir. 

Survivor projesinden sonra Karaoğlan filminde yer almış ve şimdilerde Netfilix'te yayınlanacak olan BKM Filmin hazırladığı 50 Metrekare dizisinde Leke karakterine hayat vercek. 

08-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar