Survivor’da finale kim kaldı?

Survivor’da finale kim kaldı?
Beklenen an geldi ve çattı. Survivor 2019’da final belli oldu. Sizler de merak ediyorsunuz, Survivor’da finale kim kaldı?

Beklenen an geldi, çattı. Survivor 2019’da final belli oldu. Sizler de merak ediyorsunuz, Survivor’da finale kim kaldı? Biz de sizlerin heyecanına ortak oluyor ve finale adını yazdıran Survivor finalistlerini kısaca tanıyalım.

Aylardır süren heyecanlı bekleyiş nihayet bu akşam cevabını buldu ve Survivor 2019'da finale kalan yarışmacıların kimler olduğu ortaya çıktı. Kimler mi? Türkiye'den 4 isim finale adını yazdırmayı başardı. Seda, Yusuf, Emre ve Okay… Rakip Yunanistan'dan da 4 isim finale kaldı. Dalaka, Nikos, Dimitra ve Afroditi. İsmi geçen 8 isim artık son kozlarını büyük final için oynayacaklar.

İŞTE SURVİVOR TÜRKİYE - YUNANİSTAN'DA FİNALE KALAN İSİMLER

Seda Ocak, Emre Durak, Okay Köksal ve Yusuf Karakaya finale kalmak için halk oylamasına çıktı. Finalistleri belirlemek için iki halk oylaması yapıldı. İlk halk oylamasında en az oyu Emre Durak aldı ve elenen ilk yarışmacı oldu. Bir sonraki halk oylamasında ise elenen ikinci yarışmacı belli oldu. Okay Köksal ikinci oylamanın en az oy alan yarışmacısı olarak yarı finalde yarışmaya veda etti. Böylece Yusuf Karakaya ve Seda Ocak finale kalmayı başardı.

Yunan yarışmacılardan ise Dalaka, Afroditi, Nikos ve Dimitra arasında yapılan SMS oylaması sonucunda adını finale yazdırmayı başaran isimler Dimitra ve Dalaka olarak belirlendi.

Survivor'da final heyecanı önümüzdeki hafta yaşanacak. Bakalım aylardır devam eden zorlu yarışmayı hangi yarışmacı kazanacak ve bu sezonun Survivor'ı olacak. 

SURVİVOR'DA YARI FİNALE KİMLER KALMIŞTI?

YUSUF KARAKAYA

1994 Elazığ doğumlu. 14 yaşında kick boks ile tanıştı. Ailesi önceleri destek vermese de usuf hayallerinden vazgeçmedi. Ailesinin haberi olmadan bir kulübe başvurdu ve hemen kabul edildi. O da bu güveni boşa çıkarmadı, katıldığı ilk Türkiye Şampiyonası’nda madalya kazandı. Amatörde Türkiye geneli ve uluslararası birçok başarı yakaladı.

18 yaşında ver elini Tayland. Hazır değildi ama hayalleri vardı. İlk maçında rakibini nakavtla yenince Tayland’ın en büyük dövüş kulübü kendisine sponsor oldu. 3 organizasyonunda da nakavtla şampiyon olarak kral ve kraliçe kupalarını kazandı. Zamanın en büyük dövüşçüsü Nieky Holzken ile dövüşmek için maça çıktı; ancak sakatlandı. 1.5 yılı hastanede 6 ameliyat ile geçti. Hastaneden çıktıktan sonra Slovak rakibini nakavt etti. Antrenmanlarına devam eden sporcumuzun en büyük hedefi bir gün UFC’de Türk bayrağını dalgalandırmak.

OKAY KÖKSAL

Survivor Okay 1987 Artvin doğumlu. Daha ilkokulda okurken keşfedildi ve Artvin Yusufeli Güreş Eğitim Merkezi’ne seçildi. Lisede okurken Yıldız Milli Takımı’na seçildi. İlk uluslararası şampiyonluğu Fransa’da ktaıldığı Yıldızlar Grand Prix Turnuvası’nda elde etti. 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü okudu. 2007 yılı Gençler Türkiye Güreş Şampiyonluğu’na Uluslararası Şampiyonlar Turnuvası şampiyonluğuu ekledi. Gençler Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nde güreş hayatına devam ediyor.

SEDA OCAK

Bursa Kız Lisesi mezunudur. Anaokulu öğretmenliği ve spor yönetimi okudu. Halen Rumeli Üniversitesi'nde spor danışmanlığı yapan Seda, evli ve 2 çocuk annesidir. Spor hayatına 10 yaşında başlayan Seda, atlet olarak 100 metre engelli koştu. Milli takımda Balkan Şampiyonu olduktan sonra sporu bıraktı. Bir zamanlar Survivor’da yarışan Sema'nın da ikizidir.

EMRE DURAK

1997 Adana doğumlu. Turizm bölümü mezunu Emre Durak, ekstrem sporlarla yakından ilgileniyor. Aynı zamanda Dublörlük yapan yarışmacı, doğa sporlarında oldukça başarılıdır. r. Doğa, orman ve dağ yürüyüş ve sporları ile ilgili Youtube kanalı olan Emre Durak, hırsı ve azmiyle finali alacak gibi gözüküyor.

29-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar