Kimse Bilmez dizi setinde Keremcem ile Özgü Kaya birbirine aşık mı oldu?

Kimse Bilmez dizi setinde Keremcem ile Özgü Kaya birbirine aşık mı oldu?
Herkes onları Kimse Bilmez dizisiyle tanıdı. Salı akşamları ekrana gelen dizi fanatiklerince çok beğenildi. Kimse Bilmez dizi setinde Keremcem ile Özgü Kaya birbirine aşık mı oldu?

Herkes onları Atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez dizisiyle tanıdı. Salı akşamları ekrana gelen dizi fanatiklerince çok beğenildi. Dizide başrolü paylaşan Keremcem ve Özgü Kaya’nın performansı kadar samimi uyumları da dikkatten kaçmadı. Dizinin fanatikleri şimdi soruyor Kimse Bilmez dizi setinde Keremcem ile Özgü Kaya birbirine aşık mı oldu? Detayları paylaşalım.

Kimse Bilmez dizi setinde Keremcem ile Özgü Kaya birbirine aşık mı oldu?

Atv ekranlarının sevilen dizisi konusu kadar başrol oyuncularının uyumu sayesinde Salı akşamlarına ambargo koymuştu. Dizinin performansı elbette ikilinin başarılı uyumuyla zirve yaptı.  Ancak dikkatli izleyiciler başrolü paylaşan ikilinin rolden çok sanki gerçeği oynadıkları yönünde. Özgü Kaya açısından düşünüldüğünde dizinin  tutması çok önemliydi. Özgü Kaya’nın kariyeri için büyük önemi bulunan Kimse Bilmez dizisi özellikle reytinglerde adından söz ettirince dedikodular da başladı. Buna Keremcem’in ise bugüne kadar canlandırdığı rollerden çok daha farklı bir rolde gösterdiği performansı da ekleyince aşk dedikodularının ayyuka çıkması kaçınılmaz oldu.

Gerçekte Kimse Bilmez de ne oldu?

Dizinin konusu sıcak ve hayatın içindendi. Hal böyle olunca iki ünlü oyuncu rollerinde kendilerini oynama fırsatı buldu. Bu durum sete de yansıdı ve kimse bilmez setinde inanılmaz bir sinerji yakalanmış oldu. Bir de üstüne Keremcem, instagram hesabından Özgü Kaya ile gülümseyen pozlarını paylaşması dedikodunun tavan yapmasına yol açtı.

Takipçiler adeta beğeni yağdırdı

Fotoğrafa dikkatlice bakınca fotoğrafın altına aşk dedikoduları mesajları yazan hayranlar çok da haksız sayılamaz. Ancak yorum sayısı hatırı sayılır dereceye çıkınca oyuncular bir açıklama gereği duydu.

İşte Keremcem’in paylaşımı:

Herkese iyi pazarlar Biz pazar günü de #KimseBilmez setindeyiz, ama yüzümüz gülüyor. Sizde keyifler nasıl? | Happy sundays from the set of #NobodyKnows. On a sunny day with smiling faces. How is your mood? @kayaozgu #AlSev @kimsebilmezdizi @atvturkiye

Keremcem kimdir?

Keremcem Dürük 1977 Milas doğumlu. İzmir Özel Fatih Koleji’nde okudu. Lise yıllarında gitar çalan genç sanatçı, ilk bestesi Elimde Değil’i henüz 19 yaşındayken 1996 yılında tamamladı.

Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Keremcem 2004yılında Aykut Gürel ile beraber çalışmaya başladı ve ilk albümü Eylül’ü piyasaya sundu. İremrecords etiketi ile piyasaya sürülen albüm Keremcem’e Altın Kelebek ve Popsav yarışmalarından En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülleri kazandırdı.

2005 yılında televizyon sektörüne transfer olan Keremcem, ilk önce Aslı ile Kerem adlı dizisinde başrol oynadı. Ardından Aşk Oyunu dizisinde rol alırken ikinci albümü Maia’yı çıkartma şansı buldu.

2009 yılında çıkardığı Dokun albümünün tanıtımı için Türkiye, Almanya, Kıbrıs ve Azerbaycan’ı kapsayan 170 konserlik bir turneye çıktı.

01-07-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler