Suzan Kardeş’in Mutlu Günü

Suzan Kardeş’in Mutlu Günü
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Suzan Kardeş kızı Begüm Kardeş’i evlendirdi. Düğün adeta yıldızlar geçidine döndü. Düğünde Suzan Kardeş davetlilere Balkan gecesi yaptı

Magazin dünyası geçtiğimiz gün ünlü oyuncu ve şarkıcı Suzan Kardeş’in kızı Begüm Kardeş’in düğün töreninde bir araya geldi. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Suzan Kardeş önceki gün kızı Begüm Kardeş’i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Begüm Kardeş ile sevgilisi Fatih Varbil’in düğün törenleri adeta bir ünlüler geçidine döndü. Ünlü ismin kızı Begüm Kardeş’in düğün töreninde sevdikleri ve yakınlarının yanı sıra, ünlüler ve magazin basını yer alırken özellikle Suzan Kardeş’in mutluluğu gözlerden kaçmadı. Oldukça renkli görüntülere sahne olan düğünde birbirinden ünlü isimler tek tek gelin ve damatla fotoğraf çektirirken ayrıca şarkıcılar birbirinden güzel parçalar seslendirdiler. Düğünde özel olarak Balkan Gecesi yapılırken davetliler doyasıya eğlendi. Suzan Kardeş’in Balkan Gecesinde sahne aldığı anlarda sevdiği isimler onu yalnız bırakmadı.

Düğün Değil Ünlüler Geçidi

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Suzan Kardeş geçtiğimiz gün kızını evlendirdi. Oldukça mutlu olduğu gözlenen ünlü ismin kızı Begüm Kardeş ile eşi Fatih Varbil’in düğününe birbirinden ünlü isimler katıldı. Düğüne, Türkan Şoray, Demet Akbağ, Oktay Kaynarca, Tolga Çevik, Kubat, Emel Müftüoğlu, Erkan Can, Birce Akalay, Onur Akın, Serkan Çağrı, Birol Güven, Fırat Parlak, Güven Kıraç, İlker Ayrık, Hüseyin Turan, Tolga Sağ, Özlem Türkad, Tümay Özokur ve daha pek çok ünlü isim katıldı. Oldukça renkli geçen düğünde bir açıklama yapan Türkan Şoray “Suzan bu hayattaki en sevdiğim insanlardan biri. Onun kızı benimde kızım sayılır. Çok mutlu olduğum bir geceydi. Onun mutluluğunu paylaşmak beni çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Düğünde Balkan Gecesi Yapıldı

Geçtiğimiz gün birbirinden ünlü isimlerin katıldığı Suzan Kardeş’in kızı Begüm Kardeş’in düğün töreninde ayrıca Balkan gecesi yapıldı. Oldukça eğlenceli geçen kokteylin ardından konuklarına Balkan eğlencesi düzenleyen Suzan Kardeş oldukça heyecanlı ve mutluydu. Orkestrası ile oldukça coşkulu bir performans ortaya koyan Suzan Kardeş’in sahnesinde birbirinden ünlü isimler de yer aldı. Düğünde düzenlenen Balkan eğlencesinde ünlü isimlerle sahnede oldukça keyifli anlar yaşayan Suzan Kardeş kızının düğününde doyasıya eğlendi ve eğlendirdi. Bizde çifti tebrik ediyor ve bir boyu mutluluklar diliyoruz.

26-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar