Taçsız Prenses 2. Bölüm İzle

Taçsız Prenses 2. Bölüm İzle
Taçsız Prenses 2. Bölüm İzle; 17 Ocak Salı akşamı 2. Yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Taçsız Prenses dizisinin 2. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Taçsız Prenses 2. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin, Elif Kurtaran, Merve Şen ve Feride Çetin’in rol aldığı MF yapım imzalı yeni dizi Taçsız Prenses Fox tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başladı. İlk bölümü geçen hafta yayınlanan ve seyircinin büyük beğenisini alan dizide bir öğretmen ve annesi hasta küçük bir kızın hikayesi konu alınıyor. Aile ve dram türünde ele alınan dizide İsmail Hacıoğlu idealist bir öğretmen olan Evgin Öğretmen’e hayat verirken Masala adlı öğrencisinin hayatın zorlukları karşısında kendi yolunu çizmeye başlaması ve hırsızlık ve başka suçlarla sınanması karşısında öğrencisi Masal’a yardımcı olmaya karar vermesinin ve gelişen olayların hikayesi ele alınıyor. Salı akşamları yayınlanmaya başlayan dizi özellikle İsmail Hacıoğlu’nun usta oyunculuğu ile taçlanıyor. Volkan Keskin’in yönetmen koltuğunda oturduğu Taçsız Prenses 17 Ocak Salı akşamı 2. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

TAÇSIZ PRENSES SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

MF Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Volkan Keskin’in oturduğu yeni dizi Taçsız Prenses her Salı saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başladı. Henüz ilk bölümü ekrana gelen dizide annesi kalp hastası olan ve hastanede yatan Masal’ın ve zorluklarla dolu hayatının hikayesi konu alınıyor. Dizide Masal, yaşadıkların dan dolayı hayattan ev herkesten intikam almak için kendisine yanlış bir yol seçerken onu bu yoldan idealist bir öğretmen olan Evgin döndürmeye ve Masal’a yardım etmeye çalışacaktır.

Masal 2. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında yeni başlayan ve 2. Bölümüyle ekrana gelen Taçsız Prenses 17 Ocak akşamı seyirciye yine heyecanlı ve gerilimi yüksek bir bölün seyrettirecek. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde Masal kendi evinden ayrılarak dayısı ile yaşamaya başlamaya karar verir. Masal, dayısının yanında sevgisiz yengesi ve fesat kuzeni Hilal’in işkencelerine göğüs germek zorundadır. Ancak bu hiçte kolay olmayacaktır. Üstelik Masal, dayısının evinde bir canavar saklandığına emindir. Öbür taraftan Evgin öğretmen ve Yağmur arasındaki krizli ilişki biraz daha sakin bir ortamda yaşanmaya başlar ancak İştar bunun için en büyük engeldir. Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Taçsız Prenses bu akşam saat 20.00’da 2. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

17-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar