Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan zehirlendi

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan zehirlendi
Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan hakkında magazin basını ve sosyal medyada çıkan haberler ve iddialar bir anda ortalığı karıştırdı.

Magazin basınında yer alan bir haber bir anda tüm oyuncu dünyasını, magazin camiasını ve dizi ve film sektörünü şoke etti. Ünlü bir televizyoncunun sosyal medya hesabından paylaştığı bir haber bir anda ülkenin gündeminde ilk sıralara yerleşti. Son dönemin başarılı ve geleceği parlak oyuncuları arasında gösterilen ve yer aldığı projelerdeki başarısıyla adından sıkça söz ettiren Hafsanur Sancaktutan’ın intihar ettiği öne sürüldü. Oyuncunun Cuma akşamı ailesiuyle çıktığı akşam yemeğinden sonra eve gittiğinde fenalaşması ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Yediklerinden dolayı zehirlendiği öğrenilen oyuncunun midesi hemen yıkandı ve bir süre dinlenen oyuncu daha sonra taburcu edildi. Ancak gelişmeler ve iddilara ise bundan sonra başladı.

İntihar mı Etti?

Ünlü oyuncu Hafsanur sancaktutan’ın zehirlenmeye bağlı olarak hastaneye kaldırılması ve midesinin yıkanması haberleri magazin basınında verilmeye başlanırken ortaya atılan bir iddia bir anda gündeme bomba gibi düştü. Ünlü bir televizyoncu Hafsanur Sancaktutan’ın intihar ettiğini sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşım sonrası ünlü oyuncunun intihar ettiği şeklindeki haberler bir anda magazin basını, internet haber siteleri ve sosyal medyada hızla yayıldı. Ünlü televizyoncunun paylaştığı “çok ünlü bir kadın oyuncu dün gece intihara teşebbüs edip bileklerini kesti ve aynı zamanda da ilaç içti. Şu an hala hastanede, çok şükür ölmedi” ifadelerinin ardından yaşananlar sonrası Hafsanur Sancaktutan’dan da açıklama geldi.

İntihar İddiasını yalanladı

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın zehirlenmesi üzerine yaşananlar ve intihar iddiaları üzerine oyuncudan konuyla ilgili açıklama geldi. Hafsanur Sancaktutan yaptığı açıklamada “Herkese merhaba. Biraz önce tv’de yayınlanan bir magazin programında beni ve ailemi çok üzen, çok zor bir durumda bir haber yapıldı. Tedavi olduğum hastaneden gerekli raporları alarak, yasal bir süreç başlatacağım için avukatım tarafından bu aşamada detaylı bir açıklama yapmamam istendi. Tek söyleyeceğim 22 yaşında, ailesini, işini ve hayatı çok seven bir gencim. Böyle bir habere maruz kaldığım için çok üzgünüm. Basında ve sosyal medyada bu konuda vicdanlı davranılacağına inanıyor, habere itibar edilmeyeceğini umuyorum. Hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı Ünlü oyuncu daha sonra ise bileklerinin resmini paylaşarak bileklerini kesmediğini belirtti.

17-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar