Şeyma Subaşı'nın paylaşımı olay oldu

Şeyma Subaşı'nın paylaşımı olay oldu
Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra dikkatleri üzerine çeken ve her yaptığı olay olan Şeyma Subaşı'nın türbanlı ve Kuranı Kerim paylaşımı sosyal medyaya bomba gibi düştü

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra Mısırılı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile evlenmeye hazırlanan Şeyma Subaşı’dan dikkat çeken paylaşım geldi. Hayranalrı her yaptığı olay olan Subaşı'nın son paylaşımını merak ediyor. 

Şeyma Subaşı'nın paylaşımı olay oldu

Acun Ilıcalı'dan olaylı bir şekilde boşandıktan sonra dikkatleri üzerine çeken ve neredeyse her yaptığı olay olan Şeyma Subaşı'nın türbanlı ve Kuranı Kerim paylaşımı sosyal medyaya bomba gibi düştü. Mısırılı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile evlenmeye hazırlanan Şeyma Subaşı, Dubai'de yaşıyor. Mısırlı iş adamıyla birlikte görüntülenen Şeyma Subaşı, leopar desenli bir şalla başını örttüğü fotoğrafını “Yallah Şeyma” notuyla paylaşmış ve epey gürültü koparmıştı. Ünlü isim bu sefer de Kutsal kştabımız Kuran-ı Kerim paylaşımıyla bir kez daha gündem oldu.

Kuranı Kerimi İngilizce okuyorum

Instagram’ın en popüler isimlerinden olan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, tuhaf olayların yaşandığı Dubai tatili sonrası dikkat çeken paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Evlilik öncesi çıktığı Dubai turundan bol bol paylaşım yapan Şeyma Subaşı, leopar desenli bir şalla başını örtmüş ve türbanlı fotoğrafını “Yallah Şeyma” notuyla sosyal medya hesabında yayınlamıştı. Sık sık ilginç paylaşımlara imza atan Şeyma Subaşı, bir kez daha dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. 

Sansürü kaldırdı

Daha önce samimi pozlarına sansür uygulayan Subaşı, son zamanalrda sansürü kaldırarak paylaşımlarını açıkça yayınlamaya başaldı. Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi'den ayrıldıktan sonra tekrar barışan Şeyma Subaşı, ünlü milyarder ile evlenmeye hazırlanıyor. Instagram’ın hikayeler kısmından yaptığı paylaşımla gündeme gelen ünlü isim Kuran-ı Kerim’den bir sayfa paylaştı ve Kur'an'ı Kerim'i İngilizce olarak okuduğunu söyledi. 

Şeyma Subaşı Kimdir?

1990 doğumlu Şeyma Subaşı, katıldığı güzellik yarışmasıyla tadını duyurdu. 16 yaşında mankenlik yapan Şeyma Subaşı İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Moda Tasarım Programı mezunudur. Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var mısın Yok Musun ' adlı yarışma programıyla dını duyuran genç manken, ardından 'Yok Böyle Dans' yarışmasında tasarımcısı olarak görev yaptı. Acun Ilıcalı ile evlense de bir müddet sonra olaylı bir şekilde boşandı. Sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çeken Subaşı “Sadece Şeyma” adlı bir de kitap yazdı. 

14-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar