Tarkan koronavirüse yakalandı

Tarkan koronavirüse yakalandı
Koronavirüs salgını yaygınlaşırken testi pozitif çıkan isimlerden biri de ünlü şarkıcı Tarkan oldu. Tarkan koronavirüse yakalandı. Tarkan paylaşımında durumu hakkında bilgi verdi.

Ünlü şarkıcı Tarkan koronavirüse yakalanan ünlülerden biri oldu. Mega Star Tarkan sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Covid-19 virüsüne yakalandığını duyurdu. Hastalığı hafif semptonlarla atlattığını belirten Tarkan aşı yaptırmanın önemine dikkat çekti. "İyi ki aşılıyım" diyen Tarkan'ın paylaşımı çok sayıda beğeni alırken birçok ünlü isim de Tarkan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Tarkan hastalığa yakalandıktan sonra aşılı olmasının önemini daha iyi anladığını belirten cümleler kurdu. 10 gün önce hastalığa yakalanan Tarkan'ın pcr testi pozitif çıktı.

Tarkan'dan koronavirüs paylaşımı

Dünyaca ünlü şarkıcı Tarkan koronavirüse yakalandı. Hastalığı hafif semptomlarla atlattığını belirten Tarkan sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Hastalığa yakalandıktan sonra aşı olmanın önemini daha iyi anladığını belirten Tarkan, "Bu virüse yakalandığımda “iyi ki aşılıyım” diye düşündüm hep. Çünkü biliyor ve görüyorum ki aşı olmayanlar çok daha ağır atlatıyor Covid’i" ifadelerini kullandı. Tarkan evde dinlenirken çektiği bir fotoğrafla birlikte durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi. Tarkan hastalığa  10 gün önce yakalandığını söyledi ve herkese "kendinize iyi bakın" tavsiyesi verdi.

Tarkan: İyi ki aşılıyım

Ünlü şarkıcı Tarkan çok dikkat ettiği halde koronavirüse yakalndığını söyledi. Pcr testinin 10 gün önce pozitif çıktığını söyleyen Tarkan kendisini merak edenler için bir fotoğraf paylaştı. İnstagram hesabı üzerinden paylaşım yapan Tarkan'a Mabel Matiz, Nigün Belgün gibi birçok ünlü isim geçmiş olsun dileklerini paylaşan yorumlar yaptı.Tarkan fotoğrafı ile birlikte yaptığı paylaşımında, "10 gün kadar önce Pcr testim pozitif çıktı. Çok dikkat etmeme rağmen yakalandım ben de bu virüse. Ama merak etmeyin, çok hafif semptomlarla atlattım ve şimdi gayet iyiyim. Aşıyla ilgili olumlu, olumsuz çok şey söyleniyor, yazılıyor, çiziliyor ve ben de neye inanacağımı şaşırıyorum bazen ama bu virüse yakalandığımda “iyi ki aşılıyım” diye düşündüm hep. Çünkü biliyor ve görüyorum ki aşı olmayanlar çok daha ağır atlatıyor Covid’i. Aman kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın canlarım. Sizi seviyorum" ifadelerini kullandı.

02-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar