Tarkan'dan dikkat çeken Giresun paylaşımı!

Tarkan'dan dikkat çeken Giresun paylaşımı!
Ünlü şarkıcı Tarkan geçen gün Giresun'un Dereli ilçesinde yaşanan sel felaketi hakkında sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Tarkan sorumlulara seslendi!

Giresun'un Dereli ilçesinde meydana gelen sel felaketi ülke olarak herkesi hüzne boğdu. Yaşanan sel felaketinden dolayı birçok kişi ve kuruluş Giresun halkına geçmiş osun mesajlarını iletti ve Giresunluların yanında olduklarını ifade etti. Birçok sanatçı da Giresun'un Dereli ilçesindeki sel felaketinden dolayı üzüntülerini ifade eden mesajlar yayınladı. Duyarlılığıyla tanınan Mega Star Tarkan da bu sanatçılar arasındaydı. Tarkan, twetter hesabından yayınladığı mesajında Giresunlu'lara geçmiş olsun dedi ve yanlarında olduğunu belirtti. Ayrıca Tarkan, yaşananlardan sorumluların ders almadığını ifade etti.

Mega Star Tarkan'dan Giresunlulara destek!

Giresun'un Dereli ilçesindeki sel baskını ilçeye ağır zarar verdi. İlçenin ana caddesinin tamamen sular altında kalması çok büyük bir maddi zararın oluşmasına sebep oldu. Kendisi de bir Karadenizli olan Tarkan Tevetoğlu, paylaştığı mesajlarla bu tür felaketlerde idari görevlilerin daha hassas olması gerektiğini belirtti. Tarkan sosyal medyadan paylaştığı mesajında, "Geçmiş olsun Giresun. Hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. Yaralılara ise acil şifalar. Dualarım, kalbim Giresun halkıyla" ifadelerini kullanırken yetkilelere de mesaj verdi. Tarkan, "Bu durumlardan sorumlu olanlar almaları gereken dersleri almıyor, rant için doğaya zarar vermeye devam ediyorlar. Doğanın dengesiyle oynandığında da maalesef böyle sonuçlar kaçınılmaz oluyor. İnsanlar hayatını kaybediyor, mağdur oluyor. Çok yazık, çok üzücü" diye yazdı.

Dereli'de büyük hasar yaşanmıştı!

Doğu Karadeniz Bölgesi Türkiye'nin en çok yağış alan bölgesi olması nedeni ile sel baskınlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Giresun'daki sel fekaketinden önce de Rize ve Trabzon'da da üzücü sel felaketleri meydana gelmiş ve su baskınaları can kayıplarına sebep olmuştu. 22 Ağustos'ta Giresun'un Dereli ilçesinde meydana gelen sel baskınından önce de yoğun şekilde yağışlar oldu. Adından da anlaşılacağı üzere dere yatağına çok yakın kurulmuş olan ilçede derelerin taşması sonucu ağır bir sel felaketi yaşandı. Bu baskın sonucu ilçede ağır hasar ve ülkeyi çok üzen can kayıpları meydana geldi.

25-08-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar