Tarkan'dan duygusal Enes Kara paylaşımı

Tarkan'dan duygusal Enes Kara paylaşımı
Tarkan'dan duygusal Enes Kara paylaşımı. Ünlü şarkıcı Tarkan, Elazığ'da 7. kattan atlayarak yaşamına son veren Enes Kara ile ilgili paylaşım yaptı.

Ünlü megastar Tarkan, geçtiğimiz gün intihar ederek yaşamına son veren Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara ile ilgili paylaşım yaptı. Tarkan'dan intihar eden Enes ile ilgili duygusal paylaşım. Tarkan yaptığı paylaşım ile ailelere seslendi.

Tarkan'dan duygusal Enes Kara paylaşım

Elazığ'da Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi olan Enes Kara, 7 kattan atlayarak intihar etti. Öncesinde yaptığı açıklamasında yaşadığı yurtta baskılara maruz kaldığını ve psikolojik bunalımda olduğunu dillendiren Enes Kara, acı bir şekilde intihar etti. Yaşanan acı olayda Enes Kara, bir binanın 7. katından atlayarak yaşamına son verdi. Bunun üzerine acı haberi duyan herkes büyük bir üzüntü yaşadı. Ünlü megastar Tarkan ise, acı olay ile ilgili ailelere çağrıda bulundu.

Twitter hesabında yaptığı paylaşım ile ailelere seslenen Tarkan,

'Enes Kara'nın intihara sürüklenip, hayatına son vermesine ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Ne yazık ki Enes Kara'nın durumunda olup, korku içinde, baskı altında yaşayan, yaşam sevincini ve umudunu kaybetmiş, çaresiz binlerce genç var ülkemizde.

Ey analar, babalar! İş işten geçmeden çocuklarınızın duygu ve düşüncelerine hassasiyetle, sevgiyle kulak verin, koşulsuzca yanlarında olun. Özgür iradelerine, istek ve seçimlerine saygı duyun. Önceliğimiz onların mutluluğu olmalıdır. Yaşadıkları hayat, onların hayatıdır. Çocuklarınız ne sizin malınızdır ne de size aittir. Onlar, biz anne-babalar vesilesiyle dünyaya gelmiş özgür ruhlardır. Çocuklarınızın ışığını söndürmek yerine bırakın, o ışıkla aydınlatsınlar yüreklerimizi.

Unutmayınız ki; asli görevimiz çocuklarımızı korumak, kollamaktır. Bağnaz ve yobaz zihniyetlerin sömürülerine hizmet ettirmek değildir.' notunu düştü.

Tarkan kimdir?

17 Ekim 1972 yılında dünyaya gelen megastar Tarkan Tevetoğlu, Almanya doğumludur. Eğitimini Baruch College'de tamamlayan Tarkan, ilk olarak Yine Sensiz adlı albümü ile sahnelere çıkmaya başladı. Bir çok albümü ile ticari başarıyı yakalayan Tarkan, sayısız ödüle layık görülmüştür. Türk basını tarafından Megastar olarak anılan Tarkan,dünya basınınında ise popun Prensi olarak anılmaktadır. 5 yıl önce Pınar Dilek ile dünya evine giren Tarkan'ın, Liya adında bir kızı var. 1997 yılında Tarkan tarafından İstanbul'da kurulan Hitt Müzik adlı şirket, konser organizasyonu, PR Stratejileri Danışmalığı, Mobil Uygulamalar Stratejik Danışmanlığı, festival organizasyonu, müzik prodüksiyonu ve özel projeler gibi bir çok alanda faaliyet göstermektedir. 

Diskografi

Yine Sensiz, Aacayipsin, Ölürüm Snai Karma, Ayrılık Zor, Come Closer, Metamorfoz, Adımı Kalbine Yaz, Ahde Vefa, 10

11-01-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar