Tatlı Bela ne zaman final yapacak?

Tatlı Bela ne zaman final yapacak?
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve büyük izleyici kitlesine sahip olan dizi Tatlı Bela ne zaman final yapacak? Mart ayının başlarında yayınlanmaya başlayan dizinin final tarihi açıklandı. İşte Tatlı Bela'nın final tarihi..

6 Mart 2017 tarihinde ilk bölümü yayınlanan Tatlı Bela dizisi kısa sürede büyük ilgi gördü. Milyonların izlediği dizi hergün Kanal 7 ekranlarında yayınlandı. Hint dizilerinin rüzgarı izleyici ekranlara bağlamış durumda. Zorla evlendirilen ve evlendikten sonra bile karısından nefret eden karı kocanın hikayesini konu alan dizinin final yapacağı haberleri sevenlerini derinden etkiledi. Birbirine büyük bir kin ve nefret besleyen ikilinin arasındaki yavaş yavaş aşka dönüşür. Bu durum izleyiciler üzerinden daha fazla merak ve heyecan uyandırır. Dizinin başlama saatine yakın tüm izleyiciler ekran başına geçer. Tatlı Bela'yı canlı olarak izlemek için canlitv.com adresini ziyaret edebilirsiniz...

Tatlı Bela dizisi bitecek bakın yerine hangisi başlayacak!

Kısa süre içerisinde tutulan dizinin ne zaman final yapacağı ise merak konusu. Dizinin toplamda 130 bölüm olarak ekranlara gelmesi planlanmıştı. Yapılan planda değişiklik olmazsa dizi 13 Temmuz 2017 tarihinde final yapacak. Tatlı Bela'nın bitmesinin ardından yerine ne başlayacak sorusu akıllarda oluşmaya başladı. İki Yabancı, Zor Sevda ve Ah Kalbim gibi hint dizilerinin teklifi alınmıştı. Bu diziler arasından sadece Ah Kalbim'i yayınlamayan Kanal 7'nin yeni dizi olarak onu mu ekranlara getireceği düşünülüyor. Eğer Tatlı Bela'nın boşluğu Ah Kalbim ile doldurulursa Tatlı Bela izleyicilerinin hiç üzülmesine gerek yok. Çünkü Ah Kalbim dizisinin konusu da Tatlı Bela'yı aratmayacak.

06-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar