Televizyon tarihinin en unutulmaz dizileri

Televizyon tarihinin en unutulmaz dizileri
Televizyon tarihine adını altın harflerle yazdırmış defalarca izlense bıkılmayacak dizileri sizler için derledik. Yayınlandığı dönemlerde izleyicileri ekran başına kilitleyen dizileri görünce gözleriniz yaşaracak...

Eski zamanların reyting rekorları kıran dizileri görünce sizinde tüyleriniz ürperecek. Bu diziler başlayınca ailenin tüm fertleri ekran başına toplanıyordu. Kimisi neşeli kimisi duygusal anlar yaşattı. Öyle güzel ve masumdular ki kalbimizde büyük yere sahip oldular. İlk olarak Atv ekranlarında yayınlanmış olan Süper Baba dizisi kendine hayran bırakmıştı. 1993 ve 1997 yıllarında ekranlara gelen dizide başarılı oyuncular Şevket Altuğ, Julide Kural, Şevval Sam, Bennu Yıldırımlar ve Sümer Tilmaç rol alıyordu.

SÜPER BABA

ASMALI KONAK

Yine bir Atv klasiği olan Asmalı Konak dizisi 2002 - 2003 yıllarında ekranlara gelmişti. Bir aşk hikayesini konu alan dizi kısa zamanda büyük izleyici kitlesine sahip olmuştu. Dizide farklı yaşam koşullarında büyümüş Bahar ve Seymen'in birbirlerine olan büyük aşkını konu alıyordu.

ALİYE

2004 yılında Atv ekranlarında yayınlanan Aliye diziside yayınlandığı süre boyunca bizleri gözyaşlarına boğmuştu. Başrollerini Halit Ergenç ve Sanem Çelik'in paylaştığı dizi büyük ilgi ile takip edilmekteydi. Aldatıldığını öğrenen ve iki çocuğu arasında kalan bir kadının hayatını konu almaktaydı.

DELİ YÜREK

Osman Sınav'ın yönetmen koltuğundaki dizide aksiyon ve dram üst seviyedeydi. 

MAHALLENİN MUHTARLARI

10 yıl boyunca ekranlarda olan Mahallenin Muhtarları ise hatırladığımızda en çok yüzümüzü güldüren dizi arasında.

02-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar