Teşkilat 24. bölüm izle

Teşkilat 24. bölüm izle
Teşkilat 24. bölüm izle: Teşkilat dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Teşkilat 24. bölüm izle: Sevenlerine ekran başına kilitleyen Teşkilat dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. 28 Kasım Pazar akşam ekranda olacak yeni bölüm fazlasıyla merak ediliyor. Heyecan dolu Teşkilat dizisinin yeni bölümünü fazlasıyla merak eden izleyiciler hangi adres üzerinden izleyebileceğiyle ilgili arama motorlarında aramalar yapıyor. Teşkilat dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD seçenekleriyle bu sayfa üzerinden oldukça kolay bir şekilde izlenebilir. Teşkilat dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Teşkilat dizisinin yeni bölümüyle ilgili detaylara da sayfanın devamından basit bir şekilde ulaşmanız mümkün.

Teşkilat 24. bölüm izle

TRT 1'den ekrana gelen ve TIMS & B Productions imzası taşıyan Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Serdar Eğin, Ahmet Uğur Say, Yavuz Bingöl, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav gibi isimler yer alıyor. Teşkilat dizisi TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinde biri olarak göze çarpıyor. Teşkilat dizisini merakla bekleyen izleyiciler yeni bölüm için ekran başında olacak. Bir çok izleyici de Teşkilat dizisini internet üzerinden izlemeyi tercih edecek. Teşkilat dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünü internet üzerinden izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Teşkilat 24. bölüm özeti

Teşkilat dizisinin yeni bölümünde Serdar'ın 1.5 aylık kayıp dönemiyle ilgili gerçekleri öğrenmesinin ardından Yıldırım'la yüzleşme yaşanması kaçınılmazdır. Bu yüzleşme ekipteki herkesi fazlasıyla etkileyecektir ve tehlikeli bir oyunun fitilini ateşleyecektir. Barış'ın Ebru'yu vurmasının ardından herkes büyük şaşkınlık yaşarken Hakkı ve Uzay olaya dahil olur. Serdar ile ilgili öğrenilen sırlar karagahta bazı şeyleri değiştirir ve bu değişiklik Zehra ve Serdar'ı her şeyi başladığı yere götürür. Yıldırım ise hamleleriyle Türkiye'nin Doğu Akdeniz faaliyetlerini tehlikeye sokunca Halit başkan ve ekip soluğu Libya'da alır. Libya'da ise öyle şeyler yaşanacaktır ki ekip derinden sarsılacaktır. Teşkilat dizisinin yeni bölümünü izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli.

28-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler