Fulya Zenginer’e Şok!

Fulya Zenginer’e Şok!
Küçük Kadınlar dizisiyle yıldızı parlayan ve bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ünlü ve güzel oyuncu Fulya Zenginer’in akrabaları tarafından dolandırıldığı iddia edildi.

Genç ve güzel oyuncu Fulya Zenginer şu sıralar hamileliğinin heyecanı yaşıyor. Üç aylık hamile olan ve doğum için heyecanlı bir bekleyiş içinde olan genç ve güzel oyuncu Fulya Zenginer ne yazık ki bu günlerde oldukça da kötü bir haberle sarsıldı. İddiaya göre genç oyuncu Fulya Zenginer anneannesi ve onun erkek kardeşleri tarafından dolandırıldı. Hamileliğinin üçüncü ayında olan Fulya Zenginer’in yaşadığı bu olay sonrası oldukça üzüldüğü ve mahkemeye gitmek için hazırlandığı iddia edilirken genç oyuncuyu eşinin biran bile yalnız bırakmadığı öğrenildi. Babasını küçük yaşta kaybeden ve üç yıl önce de annesini kaybeden başarılı oyuncu bütün bu acıların üstüne birde akrabaları tarafından dolandırılmanın acısını yaşadı. Fulya Zenginer’in dedesinden kalan milyonluk arsada diğer akrabalarıyla birlikte hissesi vardı. Ancak iddiaya göre genç oyuncu arsanın satılması için vekâletname verdi ve ardından da dolandırıldı.

Akrabaları Tarafından Dolandırıldı

Genç ve başarılı oyunculardan Fulya Zenginer bu günlerde büyük bir şokla yüz yüze kaldı. İddiaya göre genç oyuncu dedesinden kalma arsanın satılmasıyla payına düşen parayı alamadı. İddiaya göre başta anneannesi olmak üzere dayılarının dolandırmasıyla şoke olan güzel oyuncu karşı dava açmaya hazırlanıyor. İddialara göre olay şöyle gelişti; erkek kardeşleriyle plan yapan anneanne torunu Fulya Zenginer’den vekalet istedi. Buna göre miras kalan arsa satılacak ve herkes kendi payına düşeni alacaktı. Bunun üzerine Fulya Zenginer istenilen vekaletnameyi verdi. Ancak bir süre sonra Fulya Zenginer’in dayısı telefon ederek arsayı satamadıklarını belirtti. Ancak gerçek bir süre ortaya çıktı. Satılmadı denilen arsa satılmış ve elde edilen gelir de anneanne ile dayılar arasında paylaştırılmıştı. Bu durum karşısında şoke olan güzel oyuncunun şimdilerde karşı dava açmaya hazırlandığı iddia ediliyor.

Fulya Zenginer Kimdir?

Küçük Kadınlar dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Fulya Zenginer 21 Temmuz 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra oyunculuk eğitimleri alan güzel oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlardan bazıları ise şunlardır.

·         İki Aile

·         Doktorlar

·         Küçük Kadınlar

·         Tövbeler Tövbesi

·         Benim İçin Üzülme

·         Fabrika Kızı

·         Seni Kimler Aldı

·         Sağ Salim

·         Altın Horoz

·         Güzel İkili

·         Mirasyedi

28-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar