Teşkilat 3. bölüm izle

Teşkilat 3. bölüm izle
21 Mart Pazar akşamı TRT 1'de yayınlanan Teşkilat 3. bölüm izle! Teşkilat son bölüm tek parça ve full hd izlemek için detaylar haberimizde!

TRT 1'in yeni dizisi 'Teşkilat' 21 Mart Pazar akşamı saat 20:00'de 3. yeni bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu'nun paylaştığı dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde ekip gelen emirle birlikte Berlin'e gitmek üzere yol koyulacak. Serdar'ın planı şirkete ulaşmak için önemli ipucu ortaya çıkaracak. Teşkilat son bölümünde neler oldu? Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyen izleyiciler Teşkilat 3. bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışıyor. Teşkilat son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

TEŞKİLAT 3. BÖLÜM ÖZETİ

Serdar, içine çekildiği aşk oyununun yavaş yavaş farkına varıyor ve olanların doğruluğunu kendi içinde sorgulamaya çalışıyor. Zehra merkezden aldığı emirle ekibi hızla biraraya getiriyor ve SİHA üzerinde çalışan mühendislerin öldürülmesiyle ele geçirilen protokollerin bulunduğu diski almak üzere Berlin'e gidiyorlar. Berlin'deki hassas görevin ekip lideri Serdar olur. 36 saat içinde görevi tamamlaması gereken ekip göreve koyulur. Serdar'ın Zehra üzerinden kurduğu plan herkesi sinirlendirse de işe yarar.

Vatan uğruna hayatlarından vazgeçenler, hayalet gibi yaşarmaya alışırken, ailelerinin kendilerinin kaybı karşısında yaşadıklarını uzaktan takip eder ancak hiçbirşey yapamamak onları çok zor bir duruma sokar. 

SİHA fabrikasına saldırı talimatını verenlerin peşine düşen ekip kurulan bir oyun ile Pascal'a saldırı talimatı veren 'Şirket'e ulaşmak için önemli bir ipucu ele geçiriyorlar.

TEŞKİLAT 3. SON BÖLÜM İZLE

21 Mart Pazarte akşamı saat 20:00'de yeni bölümüyle yayınlanan Teşkilat izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Teşkilat 3. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışan izleyiciler ilgili bölüme TRT 1'in resmi internet sitesi ''https://www.trt1.com.tr/diziler/teskilat'' adresinden ve kanalın resmi YouTube adresinden ulaşabilirler.

Teşkilat her Pazar saat 20:00’da TRT 1’de!

21-03-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler