Masumlar Apartmanı'nda Han'ın psikoloğu kim olacak? İşte o isim!

Masumlar Apartmanı'nda Han'ın psikoloğu kim olacak? İşte o isim!
Masumlar Apartmanı bomba gibi bir yeni bölümle ekrana gelecek. Masumlar Apartmanı'nda Han'ın psikoloğu kim olacak? Gülben ve Safiye'nin kahkahalarının sebebi ne?

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Masumlar Apartmanı 27. Bölüm herkesi ekrana bağlayacak. Masumlar Apartmanı yeni bölümde bir süredir farklı isimler üzerinde durulan psikolog karakterinin kim olduğu ortaya çıktı. Masumlar Apartmanı'nda Han'ın psikoloğu kim olacak? sorusunun cevabı yeni bölüm fragmanında… Safiye, Gülben, Neriman ve Han'ın psikolojik durumları artık ortaya çıkıyor mu? Masumlar Apartmanı'na dahil olan başarılı oyuncu Seda Akman Han'ın psikoloğu olarak ekrana gelecek.

Masumlar Apartmanı 27. bölüm çok konuşulacak!

TRT1'de yayınlanan son dönemin en çok izlenen ve en çok konuşulan dizisi Masumlar Apartmanı yine dikkat çeken bir bölümle geliyor. Her hafta reyting rekorları kıran dizinin yeni bölüm sahneleri çok başarılı. Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın canlandırdığı Safiye ve Gülben karakterleri, yine herkesi duygu yopunluğuna itecek sahnelere imza atıyor. Esat ve Esra'yı bir arada gören Gülben'in yaşadığı hayal kırıklığı büyük bir travma yaşatıyor. Safiye ve Naci'li sahneler ise yine dikkatle izlenecek. Büyük hayal kırıklıklarının yaşanacağı Masumlar Apartmanı yeni bölüm Salı akşamı TRT 1'de ekrana gelecek.

Seda Akman Masumlar Apartmanı kadrosuna dahil oldu

Masumlar Apartmanı'nda bu haftanın bombası ise Birkan Sokullu'nun canlandırdığı Han'ın psikoloğu olan Seda Akman oldu. Masumlar Apartmanı'na psikolog olarak katılan Seda Akman Masumlar Apartmanı 27. Bölüm fragmanı'nın en dikkat çeken bölümünde yer aldı. Bir süredir Tv8'de yayınlanan Kırmızı Oda'daki psikoloğu canlandıran Binnur Kaya ismi gündemdeydi. Yayınlanan fragman sonrası bu iddia da asılsız çıktı. Seda Akman ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı psikolog sahneleri merakla bekleniyor.

Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı İnci, Han'ı çöplükte çöp toplarken görmüştü. Bu durum sonrası büyük bir depresyon yaşayan İnci Han'ın tedavi olmasını istiyordu. Han bu nedenle bir psikologla görüşmeye başladı. Fakat Han'ın psikolog görüşmeleri işe yarayacak mı henüz bilinmiyor. Masumlar Apartmanı 27. Bölüm şimdiden dikkat çekmeyi başardı. Seda Akman'ın rolü ile Masumlar Apartmanı'nda yeni bir sayfa açılıyor…

21-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar