Teşkilat 34. Bölüm İzle!

Teşkilat 34. Bölüm İzle!
Teşkilat 34. son bölümünde Yıldırım bir açıklama yapar ve kendi hakimiyetlerindeki bir dünya kurmak için Nemesis ile anlaştığını tekrarlar. yıldırım artık büyük bir tehdittir.

Ülkemizin ilk MİT dizisi Teşkilat, pazar akşamlarının birincisi olmayı sürdürüyor. İkinci sezonunu yaşayan Milli İstihbarat dizisi Teşkilat 34. yeni bölümünde de heyecan ve aksiyon barındırıyor. 13 Şubat Pazar akşamı hız kesmeyen bir macera ve yepyeni bir serüvenle izleyicisiyle buluşan Teşkilat 34. son bölümünde Yıldırım bir açıklama yapar. Açıklamada kendi hakimiyetlerindeki bir dünya kurmak için Nemesis ile anlaştığını tekrarlayan Yıldırım artık büyük bir tehdittir. Önlenemeyecek bir krize yol açacak bir kitle imha silahının haberini alan ekip harekete geçer. Kimyasalın izini süren ekip, silahı bulup imha edebilecek mi? Eski bir Rus subayının peşine düşen ekip akıl almaz bir oyunun içine düşer. Halit Başkan’dan talimat alan Pınar, Çetin sorununu çözmek isterken saldırının ortasında kalır. Saldırı sonrası Çetin kimin kapısını çalıyor? Geçmişi ortaya çıkan Ceren’in kendiyle yüzleştiği Teşkilat 34. Son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Teşkilat 34. Bölüm İzle!

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın, yönetmenliğini Yağız Alk Akaydın’ın üstlendiği Milli İstihbarat dizisi Teşkilat her pazar akşamı TRT1 ekranlarındaki yolculuğunu sürdürüyor. Her bölümünde yüksek gerilim ve heyecan kasırgası dinmeyen Teşkilat dizisinde Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Ezgi Şenler başrolleri paylaşırken ayrıca Mehmet Usta, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl ve Nihat Altınkaya da rol alıyor.

Yıldırım’dan hain plan: Nemesis

Kendi kontrollerinde yeni bir dünya hayalini gerçekleştirmek isteyen Yıldırım, ortak yürüttükleri Nemesis ile ilgili bir açıklama yapar. Büyük bir tehdit oluşturacak bu açıklama dünya nüfusu için tehlikeye yol açacak bir kitle imha silahıdır. Hemen harekete geçen ekip, kitle imha silahını bulabilecek mi? Eski bir Rus subayının izini süren ekip sonunda kimyasalın izini sürmeyi başarır. Ancak kendilerini akıl almaz bir tuzağın içinde bulan ekip bu kıskaçtan nasıl çıkacak? Serdar için yeni bir imtihan, ekip için zorlu bir operasyon olacak bu oyun nelerin başlangıcı olacak?

Pınar saldırıya uğruyor

Halit Başkan’dan Çetin konusunu kökten çözme emrini alan Pınar, büyük bir saldırının ortasında kendini bulur. Bu saldırı sonucu Çetin, kimin kapısını çalıyor? Diğer yandan geçmişi ortaya çıkan Ceren bu yüzleşme sonunda nasıl bir karar verecek? Serdar içine düştüğü imtihandan kurtulacak mı? Hepsi ve daha fazlası Teşkilat 34. son bölümü 13 Şubat Pazar akşamı saat 20.00'de TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

13-02-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler