Teşkilat’ın Yeni Oyuncusu Murat Yıldırım’ın Canlandırdığı Ömer Kimdir?

Teşkilat’ın Yeni Oyuncusu Murat Yıldırım’ın Canlandırdığı Ömer Kimdir?
TRT 1 ekranlarında 3. Sezonuyla ekrana gelecek olan başarılı ve reytingi yüksek dizi Teşkilat’ın yeni karakteri Ömer Atmaca kimdir?

TMC tarafından TRT 1 için hazırlanan ve bu sezon üçüncü sezonuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan aksiyon ve macera dizisi Teşkilat yeni sezon ilk bölümüyle 2 Ekim Pazar akşamı seyirci karşısına çıkıyor. İlk iki sezonunda oldukça başarılı sonuçlar alan ve kanalını pazar günleri ilk sıralara taşıyan dizi geçtiğimiz sezon sonunda radikal değişikliklere giderek birçok oyuncusuyla yolların ayırmış ve ilk iki sezon anlattığı hikayeyi de sonlandırmıştı. Dizinin erkek başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul sağlık sorunlarını gerekçe göstererek diziden ayrılmış ayrıca ünlü oyuncular Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya ve Hakan Bonova da diziye veda eden isimler olmuştu. Yapım şirketi dizinin 3. Sezonu için adeta yeni bir cast kurarken diziye birbirinden ünlü isimler dahil olmuştu. Bu isimlerin başında gelen Murat Yıldırım ise flaş transfer olarak kabul görmüştü. Dizide Ömer karakterine hayat verecek Murat Yıldırım şimdiden merakla beklenirken canlandıracağı karakterde araştırılmaya başlandı.

Teşkilat Ömer Atmaca (Murat Yıldırım) Kimdir?

TRT 1 ekranlarında pazar akşamları seyirci karşısına çıkan başarılı ve reytingi yüksek dizi Teşkilat sezon yeni bölümüyle 2 Ekim Pazar günü seyirci karşısına çıkacak. Pek çok yeni oyuncunun katıldığı diziye dahil olan başarılı oyuncu Murat Yıldırım dizide Ömer karakterine hayat verecek. Teşkilat içinde yer alan Ömer Atmaca babasının kendilerini küçük yaşlarda terk etmesiyle ailesinin bütün sorumluluğunu omuzlarına almış ve ailesi için elinden geleni yapmıştır. Bir operasyonda abisini kaybetmesiyle yıkılan Ömer Atmaca Teşkilat içinde kendine yer bulan ve başarılarıyla adından söz ettiren bir saha elemanı olarak öne çıkmıştır. Sonunda Teşkilat içinde kurulan özel ekibe dahil olan Ömer’in hayatı bundan sonra hızla değişmeye başlayacaktır.

Teşkilat Yeni Sezon Hikayesi Ne?

İlk iki sezonda Türkiye üzerinde oyuncuları ve planlarıyla dikkat çeken Şirket üzerine odaklanan Teşkilat Ekibi bu uğurda pek çok zor durum yaşasa da ve hatta şehitler verse de Şirket’i ortadan kaldırmayı başarmıştır. Dizinin üçüncü sezonunda ise Teşkilat Ekibini daha zorlu bir görev beklemektedir. Türkiye düşmanı güçler tarafından ülke etrafında kurulmaya çalışılan bir uydu terör devletinin kurulmasını önlemek ve bu olayın gerisindeki güçleri ortaya çıkarmak ve bertaraf etmek bu sezon Teşkilat Ekibinin ana görevi olacaktır. Teşkilat 2 Ekim Pazar akşamı 3. Sezon yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirci karşısına çıkıyor.

01-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar