Teşkilat Dizisi Şef (Ahmet Utlu) Kimdir?

Teşkilat Dizisi Şef (Ahmet Utlu) Kimdir?
TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat Dizisinde son bölümde yer alan Şef karakteriyle seyirci karşısına çıkan Ahmet Utlu kimdir?

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmaya başlayan ve henüz 6 bölüm yayınlanan Teşkilat Pazar akşamlarına damgasını vurdu. Dizi yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren reytinglerde oldukça iyi bir seviyeye oturarak gün birinciliğini elde etti. Dizi istihbarat teşkilatında görevli özel bir birimin vatan ve millet için kendilerini öldü göstererek yurt içi ve dışında özel görevler yapmasını ve devlete düşman unsurların ortadan kaldırılmasını hedefliyor. Türkiye tarihinde bir ilk olan dizi şu ana kadar yayınlanan bölümlerde oldukça başarılı oldu ve seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Yüksek bütçeli dizilerden biri olan teşkilat özellikle her türlü teknik ekip ve ekipmanla teçhiz edilmiş ekibin operasyonlarını anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden usta isimler yer alıyor. Bunlar arasında Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Mehmet usta, Ezgi Eyübolu ve Deniz Baysal Yurtçu gibi isimler ön plana çıkıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde ise bir isim dikkatleri çekti. Dizide Şef karakteriyle yer alan Ahmet Utlu seyirciyi de şaşırtmayı başardı. Peki Ahmet Utlu ve Şef kimdir? İşte cevabı

Teşkilat Şef Kimdir?

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisinde yeni bir karakter son yayınlanan bölümde dikkatleri çekti. Şef olarak tanıtılan karakter Teşkilat’ta ekibin mücadele elettiği Şirket’in gizemli yöneticilerinden biri olarak ön plana çıktı. Yetiştirdiği ve Türkiye içinde çalışmalara gönderdiği ajanlarla ön plana çıkan Şef ajanlarını kimsesiz çocuklar arasından seçerek yetiştiriyor. Dizide Ceren karakteriyle ön plana çıkan ajanı da yetiştiren ve Ceren’e kızım diye hitap eden Şef aynı zamanda acımasızlığını da ilk bölümde gösterdi ve kendisinden emir almadan bir eyleme geçen ve üstelik kendisinin yetiştirdiği bir ajanı gözünü kırpmadan öldürdü. Önümüzdeki bölümlerde daha da etkili olacağı bilinen Şef Teşkilat’ta görevli gizli ekibin araştırdı ve peşine düştüğü şirket’in de gizemli yöneticisi durumunda. Bundan sonra daha sık görülecek ve özellikle Ceren ile daha aktif ilgilenecek olan Şef şimdiden dizide dengeleri değiştiren biri oldu.

Ahmet Utlu (Şef) Kimdir?

TRT 1’in yeni dizisi teşkilat’ta Şef karakteriyle ortaya çıkan ve merakları üstünde toplayan Ahmet Utlu 1960 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Gazeteci olan Ahmet Utlu özellikle gazetelerde foto muhabirli ve savaş muhabirliği görevlerini yapmıştır. Aynı zamanda belgesel film çekimleri de yapan ve pek çok belgesele imza atan Ahmet Utlu halen belgesel çekimlerini sürdürmektedir. Ahmet Utlu’nun yönetmenliğini yaptığı belgesellerden bazıları şunlardır.

·         Steplerin Üzerinde Gök Mavinin Altında

·         Yalnız Kıtanın Zorlu Doğasına

·         Doğanın Çocukları

·         Ex Oriente Lux

13-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar