Sadakatsiz’in Haluk’u Burak Sergen Yoğun Bakıma Alındı

Sadakatsiz’in Haluk’u Burak Sergen Yoğun Bakıma Alındı
Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz Dizisinde Haluk karakteriyle seyirci karşısına çıkan Burak Sergen Yoğun bakıma kaldırıldı.

Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircinin ilgi ve merakla takip ettiği dizilerin başında gelen Sadakatsiz’de Haluk karakterini başarıyla canlandıran yılların tecrübeli oyuncusu usta isim Burak Sergen’den gelen haberler oyuncunun sevenlerini derin bir endişeye sevk etti. Dün gece apar topar bir şekilde hastaneye kaldırılan usta oyuncunun acil olarak yoğun bakıma alındığı örenilirken oyuncunun tedavisine başlanıldığı öğrenildi. İlk başta koronavirüs şüphesiyle başlatılan tedaviler oyuncuya yapılan iki ayrı koronavirüs testinin de negatif çıkması üzerine akciğer enfeksiyonu teşhisiyle devam ettirildi. Evinde rahatsızlanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Burak sergen’in nefes almakta güçlük çektiği öğrenildi. Akciğerinde enfeksiyon olduğu öğrenilen ünlü oyuncunun tedavisine yoğun bakım servisinde devam edildiği örenildi. Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada çıkan haberlerin aksine Burak sergen’in koronavirüs olmadığı özellikle vurgulandı.

Usta Oyuncu Yoğun Bakımda

Sadakatsiz dizisinin haluk’u yılların tecrübesi Burak sergen dün gece evinde rahatsızlandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Solunum güçlüğü yaşayan usta oyuncunun yapılan covid – 19 testleri negatif çıktı. Usta oyuncunun akciğerlerinde enfeksiyon olduğu açıklandı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak duruma açıklık getirdi. Oyuncunun hesabından yapılan açıklamada “Burak bey’in iki covid testi de negatif çıkmıştır. Kendisi akciğerlerinde enfeksiyon olduğundan ve solunum güçlüğünden dolayı yoğun bakımda gözetim altındadır. Lütfen hassasiyet gösterip yanlış haberler paylaşmayınız. Dualarınızı eksik etmeyin. Sevgiler” ifadelerine yer verildi. Burak sergen’in tedavisine halen devam edildiği öğrenilirken durumunun stabil olduğu gelen haberler arasında.

Burak Sergen Kimdir?

9 Şubat 1961 yılında Ankara’da dünyaya gelen usta oyuncu Burak Sergen ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara Devlet Konservatuarı’ndan mezun olmuştur. Bugüne kadar pek çok tiyatro oyunu sinema filmi ve dizide rol alan usta oyuncu halen Kanal D ekranlarında yayınlanan sadakatsiz dizisinde rol almaktadır. Usta oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bunlardan bazıları şunlardı; Sadakatsiz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz, Halka, Çukur, Kara sevda, Fi, Kızıl Elma, Yunus Emre: Aşkın sesi, Saklı kalan, Aşk ve Ceza, Sultan Avrupa’da, Masumlar, Boğaç Han, Dede Korkut, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, Ağır Roman, İstanbul Kanatlarımın Altında.

13-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar