Seda Sayan ile Demet Akalın tartışması yapım şirketine açıklama yaptırdı

Seda Sayan ile Demet Akalın tartışması yapım şirketine açıklama yaptırdı
Ünlü iki isim Seda Sayan ile Demet Akalın sosyal medya üzerinden atışmıştı. "Ekmeğimden ettin" tartışması yapım şirketine açıklama yaptırdı. İşte yaşananlar ve o açıklama…

Ekranların sevilen isimlerinden olan Seda Sayan, Alişan ve Demet Akalın'ın adı son günlerde tartışma haberleriyle gündemde. Star Tv'de yayınlanan 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programının sona ermesiyle başlayan polemik Seda Sayan ve Demet Akalın arasında gerginliğe sebep olmuştu. Yaşanan karşılıklı atışmalar sonrası Demet Akalın Seda Sayan'ı Instagram hesabından sildi. Seda Sayan ise bir video yayınlayarak iddialara cevap verdi. Yaşananlar sonrası Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının yapım şirketi Global Medya bir açıklama yaptı. Global Medya aynı zamanda yeni sezon için Seda Sayan'la bir anlaşma imzalamıştı.

Seda Sayan 'ekmeğimizle oynadı' iddialarına cevap verdi

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bitmesinin ardından Seda Sayan'la aynı şirketin farklı bir program için anlaşması Demet Akalın'ın 'ekmeğimizle oynandı' iddialarını gündeme getirmesine yol açmıştı. İddiaya göre Seda Sayan'ın Star Tv için bir program için anlaşma yapması Alişan ve Demet Akalın'ın programının bitirilmesine neden olmuştu. Bu nedenle Demet Akalın programın finalinin ardından Seda Sayan'ı takibi bıraktı ve engelledi. Bunun üzerine Seda Sayan bir video yayınlayarak "50 kere söyledim 1 kere daha söyleyeceğim bir daha da sormasınlar. Kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam da. Bir daha konuşturmayın beni. Bunu bilen gayet iyi bilir. Bilmeyen de iyi öğrensin" ifadelerini kullandı. Seda Sayan daha sonra bir açıklama daha yaptı ve "Tv ile yapılan anlaşmanız bitmiş bir hafta önce. Sorduğumda sorun yok, anlaşabilirsin mesajın elimde duruyor, komik olmayın. Sizi kovmadılar anlaşmanız bitti" dedi.

Demet Akalın ne söyledi?

Bu sözlerin ardından Demet Akalın da bir açıklama yaptı. Magazin gündemine düşen tartışmada Demet Akalın, "Seni sever sayarız! 21 Mayıs’ta ‘Sakın inanmayın böyle abuk sabuk haberlere canlı yayın yapamam çocuklar’ diye mesaj attın. Ben de, ‘Sıkıntı yok’ dedim. Cuma günü program bitişi ekiple ağlarken ‘Ben başlıyorum’ diye mesaj gönderdin. Cenaze evine davulla gidilmez. Son açıklamam ama beni seninle yanak yanağa göremezler" şeklinde bir paylaşım yaptı. Alişan ve Demet Akalın'ın Seda Sayan yüzünden programlarını bittiğini iddia etmesinin ardından yapım şirketi Global Medya'da bir açıklama yaptı. Global Medya Alişan ve Demet Akalın'a teşekkür ederken Seda Sayan'a 'hoş geldin' dedi.

Global Medya'dan Seda Sayan'a 'Hoş geldin' açıklaması

Global Medya Instagram hesabından ortaya çıkan tartışmayla ilgili açıklama yapıldı. İşte o açıklamada yer alan ifadeler; "Global medya tarafından Star TV için hazırlanan ve başarılı bir sezonun ardından final yapan ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programı sözleşmede öngörülmüş olduğu tarihte sona ermiştir. Her iki taraf da sözleşmenin gereğini eksiksiz bir şekilde yerine getirmiştir. Hemen akabinde de sayın Seda Sayan’a teklif götürülmüş ve yine Star TV’de yeni sezonda yayınlanmak üzere başka bir program için kendisiyle anlaşma sağlanmıştır. Dolayısıyla bir programın bitirilip diğer bir program için anlaşma yapılmasının birbiriyle ilintisi yoktur. Sözleşme süresi sonunda biten bir programın ardından başka bir program için görüşmelerin yapılması doğal bir süreçtir. Bu vesile ile Global Medya olarak değerli sanatçılarımız Demet Akalın ve Alişan’a bir kez daha teşekkür ediyor, Türkiye’nin sultanı Seda Sayan’a da ‘Hoş geldiniz’ diyoruz. Bugüne kadar Türkiye'nin en çok izlenen ve ses getiren yapımlarına imza atan Global Medya yeni projelerle izleyicilerin karşısında olmaya devam edecektir."

31-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar