Bir dizi daha final yapıyor (Güzel Günler)

Bir dizi daha final yapıyor (Güzel Günler)
Show Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan dizilerden biri olan Güzel Günler dizisinin sezon sonunda 26. Bölümle birlikte final yapacağı öğrenildi.

Sezon sonu yaklaşırken televizyon kanalları final yapacak dizilerini belirlemeye başladı. Pek çok dizinin final yapacağı düşünülen sezon sonuna doğru bazı dizilerin finali ise kesinleşti. Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan iki dizinin sezon sonunda final yapacağı artık kesinleşmiş durumda. Gelsin hayat Bildiği Gibi adlı dizinin ardından Show Tv’nin final yapacak ikinci dizisi de belli oldu. Yine bu sezon başlayan ve hafta sonları Pazar günü ekrana gelen dram ve aile türünde ele alınan Güzel Günler dizisinin final yapacağı öğrenildi. Pazar günleri kendisine hatırı sayılır bir seyirci toplamayı başaran ve seyircinin keyifle ve severek izlediği yapımlardan biri olan Güzel Günler bu sezon yayın hayatına başlamıştı. Reytinglerde ortalama bir reyting alan ve sıralamada ilk 10 içinde olan zaman zaman da ilk beşi zorlayan Güzel Günler’in final yapacak olması dizinin seyircisini üzdü.

Güzel Günler 26. Bölümde Ekrana Veda Ediyor

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamları seyirciyle buluşan dram ve aile dizisi Güzel Günler’in sezon sonunda final yapacağı açıklandı. TMC Film tarafından hazırlanan ve bu sezon başlayan sevilen dizinin 26. Bölümde ekranlara veda edeceği öğrenildi. Pazar akşamlarının daha çok rahatlık ve sadelik isteyen seyircisine hitap eden ve başladığı günden beri aile içinde seyredilebilecek dizilerden olan Güzel Günler’in reytinglerini bir türlü iddialı bir noktaya taşıyamaması dizinin finalindeki ana sebep olarak görülüyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizinin final yapacağının öğrenilmesi dizinin seyircisini üzerken sosyal medyada bu durum üzerine yorumlar yapılmaya devam ediyor.

Güzel Günler Oyuncuları

TMC Film tarafından hazırlanan ve Show Tv’nin Pazar akşamlarını emanet ettiği Güzel Günler bu sezon başlayan diziler arasında yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Binnur Kaya (Kıymet), Ecem Erkek (Füsun), Leyla Tanlar (Selma), Zeynep Çamcı (Altan), Olgun Toker (Atakan), Burak Dakak (Mihran), Yıldıray Şahinler (Hakim) ve Seray Gözler yer alıyor. Aile türünde ele alınan dizide Selma ile Mihran’ın aşkı anlatılırken hikayenin içinde yer alan karakterlerin de kendi hikayeleri seyirciye anlatılıyor. Sade ve masum bir aşkı anlatan dizinin sezon sonunda 26. Bölümde seyirciye veda edecek olması dizinin sevenlerini üzdü. Öbür taraftan Show Tv ekranlarında yayınlanan Gelsin hayat Bildiği Gibi dizisinin de yine sezon sonunda 41. Bölümde ekranlara veda edeceği öğrenildi.

17-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar