Teşkilat’ın Serdar’ı Çağlar Ertuğrul Diziye Veda mı Ediyor?

Teşkilat’ın Serdar’ı Çağlar Ertuğrul Diziye Veda mı Ediyor?
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat Dizisinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul diziye veda mı ediyor? Dizinin Pazar akşamı yayınlanacak bölümünün fragmanı yayınlandı!

TRT 1 ekranlarında ikinci sezonunda olan ve Pazar akşamlarının en çok sevilen ve en çok seyredilen dizisi Teşkilat’ta neler oluyor? Reytinglerde en iyi oranları alan ve Pazar akşamlarının gün birincisi olan dizide başrol oynayan Çağlar Ertuğrul’un diziye veda edeceği iddia edilmeye başlandı. Dizide Serdar karakterine hayat veren istihbarat teşkilatının özel bir ekibinde görev yapan Çağlar Ertuğrul sezon başından itibaren bir bilinmezle yaşıyor. Kaçırılan ve bir süre ortadan kaybolan Serdar’ın son bölümde beynine uzaktan müdahale edilebileceği ortaya çıkmıştı. Bu haliyle adeta canlı bomba olarak gezen Serdar’ın en kritik anda verilecek bir emirle büyük bir olaya sebep olacağı öğrenildi. Bunu değiştirmek için ekip arkadaşı Zehra ile Serdar kendisine işkence yapan doktoru bularak yapılan müdahalenin tersine çevrilmesine çalışıldı ancak bunda başarılı olunamadı. Dizinin son yayınlanan fragmanında ise Serdar’a uzaktan müdahaleyle bir görev verildi ve bunu yapması istendi. Bu durum dizinin oyuncusunun önümüzdeki bölümünün son bölümü olacağını iddia ettirdi.

Serdar Ölüyor mu?

Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un canlandırdığı Serdar karakteri pazar akşamı yayınlanacak bölümde diziye veda mı edecek? Yayınlanan fragmanda büyük bir olayın başladığı görülüyor. Türkiye’ye düzenlenmesi planlanan büyük saldırıları önlemek için harekete geçen özel ekip bu saldırıları önlemeye çalışır. Ekibe gönderilen mesajda “ilk bomba Türkiye’nin kalbinde patlayacak. 12 saatte bir yeni bomba patlayacak” deniliyor. Öbür taraftan Serdar’ın kayıp olduğu zamanda beynine uygulanan uzaktan kontrol yöntemi devreye sokuluyor ve Serdar’a bir emir veriliyor. Verilen emirde Serdar’a yolun sonuna geldin. Bugün Türkiye’nin kaderini değiştireceksin” deniliyor. Serdar ise bunun olması yerine kendisini öldürmeyi tercih ediyor ve “madem gün bugün o zaman vatan uğruna ölmek için güzel bir gün” diyerek silahını kafasına dayıyor. Yayınlanan fragmanda Serdar’ın ölüp ölmediği bilinmiyor anacak diziye veda edileceği intibaı uyandırılıyor.

Tepki Çekmişti

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreninde yılın en iyi erkek oyuncu ödülünü almış ve yaptığı konuşmada Tamer Karadağlı’ya gönderme yapmıştı. Daha sora bunun espri olduğunu belirten Çağlar Ertuğrul özellikle sosyal medya kullanıcılarından yoğun şekilde tepki almıştı. Yapılan yorumlarda Teşkilat’ın bir daha seyredilmeyeceği fazlasıyla söylenmişti. Serdar’ın bu sebeple diziden ayrılabileceği iddia edilirken aynı zamanda geçtiğimiz sezon sonunda Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul ile yapım şirketi arasında sorun yaşanmıştı.

08-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar