Fox Tv Yeni Dizisi Mahkum İçin İlginç Bir Yol Deniyor

Fox Tv Yeni Dizisi Mahkum İçin İlginç Bir Yol Deniyor
Fox Tv’nin yeni dizisi Mahkum önümüzdeki hafta ekrana gelmeye başlıyor. Ancak Fox Tv dizi için farklı bir strateji izlemeyi kararlaştırdı.

Fox Tv bu sezon en çok yeni diziyi ekrana getiren ve seyirciyle buluşturan kanal olarak öne çıktı. Ancak kanal ne yazık ki bu sezon ekrana getirdiği dizlerden beklediği verimi alamadı. Bu dizilerden birçoğu erken final yaparak ekranlara veda etti ve kanalı hüsrana uğrattı. Kanal genel reyting ortalamasında da rakiplerinin gerisine düşerken yeni yapımları da ekrana getirmeyi ve umudunu korumayı sürdürdü. Şu sıralar kanal tarafından ekrana getirilecek ve başrolünde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun rol aldığı Mahkum için geri sayım süreci sürüyor. Yabancı bir yapımdan uyarlanan ve MF Yapım tarafından hayata geçirilen Mahkum’un yayınlanan fragmanları seyirciden tam not aldı ve dizi heyecanla beklenmeye başlandı. Ancak tam da bu sırada Fox Tv ekranlarda çok da rastlanmayan bir uygulamayı devreye soktu.

İlk Hafta İki Bölüm Yayınlanacak

Fox Tv ekranlarında yakında ekrana gelecek olan ve seyircinin heyecanla beklediği dizilerden olan Mahkum için geri sayım süreci başladı. Uzun süren bir hazırlık ve çekim sürecinin ardında dizinin ilk bölümünün 14 Aralık Salı akşamı ekrana gelmesi bekleniyor. Ancak tam da burada bir sorun ortaya çıkıyor. Kanal Salı akşamları yine yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’i yayınlıyor. Evlilik Hakkında Her Şey setinde yaşanılan koronavirüs sebebiyle dizinin 14 aralık Salı akşamı yayınlanacak bölümünün ekrana gelememesi üzerine Fox Tv yeni dizisi Mahkum’un ilk bölümünü 14 Aralık Salı akşamı seyircinin beğenisine sunacak. Kanal daha sonra ise 16 Aralık Perşembe akşamı yani ilk bölümden iki gün sonra ise Mahkum’un ikinci bölümünü ekrana getirecek. Böylece haftalık bir dizi olan Mahkum aynı hafta içinde iki gün arayla iki yeni bölümü seyirciyle buluşturmuş olacak. Bu durum ekranlarda çok rastlanılan bir durum değil ve bu durum kanalın Mahkum’u seyirciye iki bölümü peş peşe vererek tanıtması için uyguladığı bir yol olarak düşünülüyor.

Mahkum Dizisi Konusu

Yabancı bir yapımdan uyarlanan Mahkum’da başarılı oyuncular Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu başrolü paylaşıyor. Dizide bir Cumhuriyet Savcısı bir gün kendini hapishanede bulur, ancak buraya nasıl ve neden geldiğini bilmemektedir. İddia ise korkunçtur. Buna göre savcı eşini ve çocuğunu öldürmüştür. Bundan sonra Savcı masum olduğunu kanıtlamak ve eşi ile çocuğunun katilini bulmak için mücadele edecektir. Mahkum, yayın günü olarak düşünülen perşembe akşamımda Camdaki Kız, Bir zamanlar Çukurova ve Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı gibi yapımlarla reyting mücadelesi verecek.

08-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar