Teve2'nin merakla beklenen programı 'Beni Takip Et'in yayın tarihi belli oldu!

Teve2'nin merakla beklenen programı 'Beni Takip Et'in yayın tarihi belli oldu!
Teve2 ekranının en yeni programı 'Beni Takip Et'in yayın tarihi belli oldu. 'Beni Takip Et' nasıl bir program? Ne zaman başlayacak? İşte detaylar!

Teve2'nin merakla beklenen programı 'Beni Takip Et'in yayın tarihi belli oldu. Tecrübeli sunucu Jess Holho ve Doğa Sülen'in sunumuyla ekrana gelecek program 18 Kasım Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 16:45'te Teve2 ekranında izleyiciyle buluşacak.

Toplamda 10 hafta sürmesi planlanan programın çekimleri İstanbul'da bir AVM'de yapılacak. Henüz kaç kişinin yarışacağı belirsizliğini korurken, yarışmacılar AVM'de kurulan yaşam alanında 10 hafta boyunca AVM müşterilerine yapacakları gösteriler ve sunumlarla en yüksek takipçili profilin sahibi olmaya çalışacak. Her hafta bir isim yarışmaya veda ederken 10. haftanın sonunda en çok takipçiye ulaşan kişi yarışmanın kazananı olacak.

Teve 2'de yayınlanacak Beni Takip Et programı 18 Kasım Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 16:45'te izleyiciyle buluşacak.

Teve2’nin Yeni Programı Beni Takip Et’e Nasıl Başvuru Yapılır?

Jess Molho ve Doğa Sülen'in sunumuyla 18 Kasım Pazartesi gününden itibaren her gün 16.45'te Teve2 ekranında izleyiciyle buluşacak Beni Takip Et'e nasıl başvuru yapılacağı en çok araştırılan konulara arasında yer alıyor. Eğlenceli ve yenilikçi formatıyla başlamadan büyük ilgi toplayan yarışma katılmak için öncelikle www.teve2.com.tr adresine giriş yaparak, üst kısımda yer alan başvuru kısmından Beni Takip Et programını seçerek bilgilerinizi ilgili alanlara yazarak başvurunuzu kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

Teve 2 - Beni Takip Et

Beni Takip Et Nasıl Bir Yarışma?

İlk tanıtımıyla büyük ilgi toplayan Beni Takip Et programı farklı formatıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Türk televizyonlarında ilk defa denenecek sosyal medya temalı program sosyal medya kullanıcılarının takip edilme fikri üzerine inşa edilmiş.

Çekimleri İstanbul'da bir AVM'de yapılan programın formatı 'en çok takipçi bulan kazanı' olarak belirlenmiş durumda. İki takım yarışmacılarının mücadele edeceği programda yarışmacılar avm müşterilerine ve ziyaretçilerine yapacakları gösteriler ve ziyaretçilerle sosyal medyada takipçi sayılarını arttırmaya çalışacaklar. Her hafta bir kişi fenomen olma hayallerine veda ederken, en çok takipçi kazanan takım yarışmanın da kazananı olacak. 10 hafta sürmesi planlanan yarışmanın çekimleri İstanbul'da bir AVM'de yapılacak. 10. hafta sonunda en çok takipçi sayısına ulaşan kişi yarışmanın kazananı olacak. 

13-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar