TheTaste Türkiye’de bir değişiklik daha!

TheTaste Türkiye’de bir değişiklik daha!
Daha önce gün değiştiren The Taste Türkiye’de bir değişiklik daha yapıldı. Neydi bu değişiklik ve neler oluyor The Taste’ye?

İki sezondur altın çağını yaşayan yemek programları bu sene de sezona hızlı bir giriş yaptı. Ancak bunlardam biri olan The Taste Türkiye reytinglerde istediğini alamayınca değişiklikler yapmaya başladı. Daha önce gün değiştiren The Taste Türkiye’de bir değişiklik daha yapıldı. Neydi bu değişiklik ve neler oluyor The Taste’ye?

TheTaste Türkiye’de bir değişiklik daha!

Provizyon Medya'nın yapımcılığını yaptığı, Ali Ronay, Şemsa Denizsel ve Rıfat İnce'nin jüri üyeliğini yaptığı yemek programı TheTaste ikinci kez değişikliğe gidiyor. Yeterli reytingi alamayan program daha önce gün değiştirmişti. Aradan geçen zaman süresinde yine beklentileri karşılamayan TheTaste Türkiye’de programı kurtarmak için bir değişiklik daha yapıldı.

Gün değiştirdi ama yetmedi

Yemekteyiz programının zirveye ulaşmasıyla FOX TV TheTaste Türkiye ile sektördeki yerini almıştı. Ancak reytinglerde düşüş yaşayan program gün değiştirmiş ve Çarşamba gününden pazartesi akşamına kaydırılmıştı. Bu değişiklik bir süre programı idare etse de bıçak kemiğe dayanmış olmalı ki ikinci bir değişikliğe gidildi.

The Taste Türkiye eski saatine döndü

Moderatörlüğünü Hazer Amani'nin, yapımcılığını ise Provizyon Medya'nın üstlendiği The Taste Türkiye’nin jüri üyeliğini ise Ali Ronay, Esen Hünal ve Rıfat İnce yapıyor. The Taste Türkiye çarşambaları saat 20.00’de Fox Tv ekranlarında olacak. Dizi bu değişikilikle saat 20.00'de yayınlanıp ilk 10'a giren 'Mucize Doktor'ın işini de zora sokacak. İlk ona giren Mucize Doktor’un tekrarı bu değişiklikle saat 23.00'e kaydırıldı.

Canlitv olarak bu değişikliğin yapacağı etkiyi takip edeceğiz. The Taste Türkiye, yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta huzurlarınızda olacak.

TheTaste Türkiye’de her geçen hafta büyük ödülün ne olduğunu izleyiciler çok merak ediyor. Final yaklaştığında belli olacak büyük ödülü öğrenir öğrenmez canlitv platformunda paylaşacağız. Görüşlerine başvurduğumuz FOX TV yönetimi ödülü net olarak duyurmasa da sektördeki engin tecrübelerimizden dolayı büyük ödülün 100.000 TL olacağını tahmin ediyoruz. Programın bir türlü yükselmeyen reytinglerinin daha yüksek bir ödülü karşılamayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Eleştirlerin odağındaki TheTaste Türkiye

Programa eleştiriler gün geçtikçe çoğalıyor. Şeflerin ve yarışmacıların birbirlerine bağırarak anlaşmaya çalışması baştan belli seyircilerin şikayetine yol açıyor. Öyle ki şeflerin bazen yarışmacılara acımasızca yüklendiğini bile görebiliyoruz. Stresin ve tansiyonun  hiç düşmediği programda izleyiciler, kavganın ve bağırmanın işe yaramadığı programı ailecek izlemek istemiyor. Bu durumu ilettiğimiz TheTaste Türkiye yapımcıları ise sürekli gerginlik çıkartmanın reytingleri yükselteceğini iddia ediyorlar. İzleyip göreceğiz. Keyifli seyirler.

14-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar